Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a što je s predmetom koji prenosimo u iduću godinu? dokad ga moramo položiti?Da, u referadu po žig za položene ispite I. godine studija.
Ako si spremna ići na prijemni onda nemaš nikakvih problema zato jer to skoro uvijek možeš.Ali mislim da ni to nećeš morati jer imaš opravdani razlog izostanka sa faxa.Najbolje da odeš do referade i sve im lijepo ispričaš i napišeš neku molbu.Mislim da ovdje mogu postaviti pitanje.....
Molim vas ako me netko može savjetovati..
Upisala sam izvanredni studija 2002/2003, položila 5 ispita, teško se razboljela i povukla s fakulteta, 2004/2005 dekan mi odobrava ponovni upis bez plaćanja školarine, bolest, posao....opet ništa, nisam se pojavila na faksu, 2005/2006 upisujem izvanrednu parcijalu , opet bolest i ništa...
Sada sam dobro...zapravo odlično i 100% sigurna i puna volje za studiranjem...
Znam da moram u referadu ali sam znatiželjna...što dalje, imam li šanse nastavka studija, da li upisujem pad ili što? spremna sam ponovno na prijemni...
S obzirom na činjenicu da 1 akad.god. za izvanredni studij traje kao 2 akad.god. za redoviti studij, te da si zadnji upis obnovila akad.god.2005/2006, tebi upis još uvijek vrijedi, tj. do 10 mjeseca možeš izlaziti i na ispite ako to želiš (u tijeku je akad.god.2006/2007, op.a.)! Prema tome, kad u 10 mjesecu budu upisi u višu godinu, odnosno obnova upisa za izvanredni studij, ti ćeš upisati ili parcijalu (u slučaju ako ostane sve kako je sada) ili višu godinu studija ako položiš potreban broj ispita. Budući da si izvanredni student, nikako ne upisuješ pad i definitivno ne moraš opet na prijemniUpisala sam izvanredni studija 2002/2003, položila 5 ispita, teško se razboljela i povukla s fakulteta.
2004/2005 dekan mi odobrava ponovni upis bez plaćanja školarine, bolest, posao....opet ništa, nisam se pojavila na faksu
2005/2006 upisujem izvanrednu parcijalu , opet bolest i ništa...
imam li šanse nastavka studija, da li upisujem pad ili što? spremna sam ponovno na prijemni...
:luxhello::luxhello: hvala na odgovorima...S obzirom na činjenicu da 1 akad.god. za izvanredni studij traje kao 2 akad.god. za redoviti studij, te da si zadnji upis obnovila akad.god.2005/2006, tebi upis još uvijek vrijedi, tj. do 10 mjeseca možeš izlaziti i na ispite ako to želiš (u tijeku je akad.god.2006/2007, op.a.)! Prema tome, kad u 10 mjesecu budu upisi u višu godinu, odnosno obnova upisa za izvanredni studij, ti ćeš upisati ili parcijalu (u slučaju ako ostane sve kako je sada) ili višu godinu studija ako položiš potreban broj ispita. Budući da si izvanredni student, nikako ne upisuješ pad i definitivno ne moraš opet na prijemni
Nadam se da sam ti pomogao!![]()
Budući da si upisala faks po starom programu kao izvanredni student, ti po starom programu studiraš sve dok ga ne završiš ili dok, ne daj Bože, tamo negdje 2010 godine ne odluče drukčije, ali mislim da nemaš razloga za brigu.Da, 2005/06 sam upisala parcijalu II god sa onim ispitima koje sam dala, ne znam da li bi mi se po bolonji to isto priznalo...
Ti možeš upisati iste predmete, tj. parcijalu 2, kao što si upisala i 2005/06 kad si zadnji put obnovila upis. Budući da je u tijeku akad.god. 2006/07, ti ćeš u 10 mjescu regulirati svoj status, odnosno upisati (obnoviti) parcijalu 2 ili upisati čistu 2 godinu ako položiš ispite u 9 mjesecu (možeš izaći i na rokove u 9 mj.). Kod izvanrednih studenata ne postoji "pad godine" kao kod redovnih studenata jer ionako plaćaš studij i nisi na nikakav teret državi, a faksu novci dobro dođuPrema tome bi ja sada upisala ponovnu parcijalu, da li je to moguće???? zar nije to pad godine?
ma sad ću probat treću navuć parcijalu, ak uspijem upravno dat u 10 mj, pa onda znači upisujem 4 ostala ispita s 2. i s 3. godine kolko treba da bude 60 bodova. al ja to samo teoretski pitam, zanimalo me je, iako su mi šanse nikakve da mi se dogodi da prije vremena sve riješim..nisi trebala otvarati sad novu temu, ima mjesta na kojima si mogla pitati...al ok
ooo pa kud se tebi žuri odmah upisivati dalje![]()
da kolega je dobro rekao, upisuješ dalje kada su upisi...al ne razumijemo drugi dio pitanja...zašto bi upisivala parcijalu ako imaš sve ispite položene![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.