Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Iskreno na to pitanje je nemoguće dati odgovor jer sve je to individualno, ovisi isključivo o tebi samoj i tvojim sposobnostima. Ja ti mogu reći samo svoje iskustvo. Meni je radno i socijalno bilo teže. Da sam na tvom mjestu išla bi prvo na radno i soc,a onda na građansko.molim iskren odgovor koji je lakši ili teži za naučit radno ili građansko? ne mogu se odlučit koji počet... hvala![]()
Joj mislim da ćeš se onda ubitiJel' druga godina išta lakša (obzirom da svi kažu da je prva "selekcijska") ili da se ubijem dok još nije prekasno?![]()
Mislim da sam upravo izgubio motivaciju za disanje, a da ne govorim o spremanju ispita![]()
Iz cega si ucila OUP? Gledam knjigu i nije mi jasno kako po tjedan dana za svaki?Oup 1. definitivno najlakši od ta 3. njega sam učila tjedan dana jer je sve dosta razumljivo, oup 2. kompliciraniji i ima dosta zakona iz kojih treba učiti,njega sam isto učila tjedan dana al ne sve iz zakona nego sam malo gledala kaj se pojavljuje u ispitima, pokušavala shvatit što je najbitnije. a uljp nije težak, nego koliko sam shvatila da je ljudima jako odbojan. meni nije bio, meni je čak i malo zanimljivo gradivo..najbolje je ako si u mogućnosti ić polagat preko kolokvija..par dana intenzivnog učenja za svaki je dovoljno, i nemaš usmeni ako prođeš..![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.