sunny_kiss
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mene zanima, ako netko može reći...da li se kod profesora može opušeno odgovarat svojim riječima, i kako djeluje, jel smiren, zahtijeva detalje ili uglavnom ispituje ono osnovno?? hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ma to nikog nije nit pitao.. bar ne ta načela, i ja sam tražila jer sam vidjela da je to i pitanje, al netko je očito krivo napisao.. bitnije ti je da naučiš meritorna dobra, porezne stope ( direktne i indirektne),načelo jedinstva proračuna, i donošenje i izradu proračuna, te nešto o javnim poduzećima.. zadnja 2 roka samo to ispituje..sretnoDaj ajde!!! Šta nitko ne zna ta načela javnih financija???
a neki kazu da to treba OBAVEZNO nauciti, a neki da ne...tak da, nauci to...Jel pita profesor carine? Podjelu i to... Hvala!
a neki kazu da to treba OBAVEZNO nauciti, a neki da ne...tak da, nauci to...
istina, jucer je jako puno ljudi palo. Netko je tu rekao da profesor voli da se puno prica, a to nije istina... ja sam pokusavala objasnit,ali mi je upadao u rijec i svaki put rekao da mi nije postavio dodatno pitanje i da ne govorim ako me on nije pitao. Trazio je tocnu i konkretnu definiciju iz knjige. .skripta NIJE dovoljna,samo stranice iz knjige koje je dao treba naucit,jucer je prolaznost bila bijedna!!!
ja sam prošla kod njega u ponedjeljak i moram priznat da nije bio tako rigorozan u početku. Tražio je da povezujemo stvari što su napisane sa stvarnošću i davat mu primjere.istina, jucer je jako puno ljudi palo. Netko je tu rekao da profesor voli da se puno prica, a to nije istina... ja sam pokusavala objasnit,ali mi je upadao u rijec i svaki put rekao da mi nije postavio dodatno pitanje i da ne govorim ako me on nije pitao. Trazio je tocnu i konkretnu definiciju iz knjige. .
Svi govore da je profesor super, meni se ne cini tako. Znala sam ono sto me pitao (naravno nauceno iz skripte) , a ipak me rusio. Vjerojatno je jucer bio los dan.
Btw. sto se tice skripte- vecina definicija nije tocno napisana. Pripazite malo na to. Ima dosta i nepotrebnih stvari koje ne objasnjavaju ono sto prof. pita.
slažem se s tobom,ja sam pao u sri..nema dosta tog u skripti,definicije se moraju znat,nema baš puno improvizacije s njima..sve mi se čini da ću za 9.mj. učit i iz knjige!istina, jucer je jako puno ljudi palo. Netko je tu rekao da profesor voli da se puno prica, a to nije istina... ja sam pokusavala objasnit,ali mi je upadao u rijec i svaki put rekao da mi nije postavio dodatno pitanje i da ne govorim ako me on nije pitao. Trazio je tocnu i konkretnu definiciju iz knjige. .
Svi govore da je profesor super, meni se ne cini tako. Znala sam ono sto me pitao (naravno nauceno iz skripte) , a ipak me rusio. Vjerojatno je jucer bio los dan.
Btw. sto se tice skripte- vecina definicija nije tocno napisana. Pripazite malo na to. Ima dosta i nepotrebnih stvari koje ne objasnjavaju ono sto prof. pita.
imas to u knjizi, ali ti nije bas naglaseno... na str 676. moj savjet ti je da naucis taj odlomak od rjeci do rjeci:wink5:ljudovi...zanima me da li netko od vas ima primjer i definiciju meritornih dobra...
cula sam da je jednu curu pitao na proslom roku bas sve pa i nekaj kaj nema u knjizi... ak je neko voljan da mi napise sve o tom... hvala vam unaprijed!
da, to tako ide, primjere samo preskocimo jer svi uglavnom traze definicije pa se ni ne trudimo logicki zakljucivati, ja, kada sam prosli puta isla slusati, takoder je trazio primjere, curka je naucila definiciju, ali se nije mogla sjetiti primjera, u tom slucaju trebala je reci hep, prof. je pomagao, but nothinggggggg!!!hvala...
da u pravu si, ali nisam si još do sada vadila primjere pa ih često i ignoriram, misliš si ono kao zapamtit ću, a kad te prof pita...zuja! :laughing: :crazy: :blushed:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.