Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mozes li mi molim te reci od kuda ti ta informacija?da nažalost je tako...
Nije istina, možeš prijaviti ispit i ne moraš izaći, NE piše se pad.Molim Vas može li mi tko reći.. čitam na forumu da nema više odustajanja od ispita koji je prijavljen... znači ako prijavim ispit, a ne izađem, to se računa kao pad? tako prije nije bilo, to je valjda nešta novo, pa mi sad ništa nije jasno.. Hvala unaprijed...
ja ti recimo neznam, al jel znas kako doc do tog popisa rezultata sa ispita, di svi vi to gledate?
jesu možda na faxu stavili kad i gdje je ispit iz politologije za rok 5.2. il će to stavit onaj pon??ak bi neko mogao pogledat,da ne trebam bezveze ić tamo :happy:
tako su mi rekli svi koje sam pitala na faksu... :unsure:mozes li mi molim te reci od kuda ti ta informacija?
studentemislis na zaposlenike fakulteta ili na studente?
a oni znaju najbolje?studente
napisala sam onako kako sam mislila da je. Nisam bila u pravu i ok!!! oni koji su znali točniju informaciju ispravili su me. netrebaš me sad zbog toga prcat!!a oni znaju najbolje?
Odjavljivanje ispita nije uvedeno, ukoliko ce ga uvesti biti cete na vrijeme obavjesteni. Nista se ne događa preko noci.
ako mislis za izvanredne,onda je u 17h!Jeli zna tko u koliko sati počinju predavanja sutra?!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.