AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

amalka

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Zanima me kao vanredan student(btw prva sam godina) akademska godina mi traje godinu i pol dana jel to znači do kraja prvog semestra 2009/2010 ?
imaš pravo polagati ispite 2 godine, nakon toga ako ne položiš, upisuješ pad, parcijalu ili što već, i ponovno plaćaš. naravno, ako ispite riješiš do 9 mjeseca iduće godine, i tad možeš upisati višu godinu.

dakle - prava ti vrijede do rujna 2010.

tincy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
zanima me kada počinju predavanja za treću godinu (za izvanredne)? na oglasnoj nema nikakvih obavijesti o tome, samo za drugu godinu. :confused2: zna li netko kada su počela prošle godine?! možda će tako biti i sada...

hedviga

zanima me kada počinju predavanja za treću godinu (za izvanredne)? na oglasnoj nema nikakvih obavijesti o tome, samo za drugu godinu. :confused2: zna li netko kada su počela prošle godine?! možda će tako biti i sada...
da, nema ništa za sada na oglasnoj
prošle godine je sve bilo zgurano u 1.mjesec...

florencia

bok ljudi..ja sam izvanredni student..zanima me literatura iz engleskog jezika II..naiziv knjige i lekcije..ako mi moze tko to reci??bila bih vam zahvalna.tenks unaprijed

lida

Literaturu potraži na stranicama pravokutnika-foruma pravnog faksa,ima dosta matrijala,samo ne znam točno koje lekcije.Skini sve što je za drugu godinu,mislim da je to dovoljno

Matej

ekipa meni neke stvari nisu jasne...gledam raspored predavanja za IZVANREDNE STUDENTE i nema nigdje predavanja o nauci o javnoj upravi...spominje se neka prva grupa predmeta...Prva grupa predmeta :

20.- 22.10. (ponedjeljak, utorak i srijeda)

17 - 21.00 - Uvod u državu i pravo

23 .- 27.10 (četvrtak, petak i ponedjeljak)

17 - 21.00 -Osnove sociologije

28. - 30.10. (utorak, srijeda i četvrtak)

17 - 21.00 - Osnove politologije

Kakva prva grupa ??

kad su predavanja iz težih ispita kao što su Nauka i financiranje...

to je u drugoj grupi ?? :)

ništa mi nije jasno...a na kr4aju da li se isplati ići uopće na predavanja...

hvala vam

Ivy

Admin
ja volim ici na predavanja za izvanredne makar sam redovan ako se predavanja odrzavaju taman u onom periodu kada spremam ispit
bude mi puno jasnije

nauka jos nije pocela
vjerovatno ce biti u drugoj grupi predmet...

viexen

ekipa meni neke stvari nisu jasne...gledam raspored predavanja za IZVANREDNE STUDENTE i nema nigdje predavanja o nauci o javnoj upravi...spominje se neka prva grupa predmeta...Prva grupa predmeta :
20.- 22.10. (ponedjeljak, utorak i srijeda)
17 - 21.00 - Uvod u državu i pravo
23 .- 27.10 (četvrtak, petak i ponedjeljak)
17 - 21.00 -Osnove sociologije
28. - 30.10. (utorak, srijeda i četvrtak)
17 - 21.00 - Osnove politologije

Kakva prva grupa ??
kad su predavanja iz težih ispita kao što su Nauka i financiranje...
to je u drugoj grupi ?? :)
ništa mi nije jasno...a na kr4aju da li se isplati ići uopće na predavanja...
hvala vam
sa stranice pravnog fakulteta (pravo.hr/UZ/drustveno_veleuciliste/nastava)
ali to je samo katedra profesora (Koprić, Marčetić, Musa, Đulabić, Pavić) tu ti je nauka...

NASTAVA ZA IZVANREDNE STUDENTE

U ljetnom semestru održat će se nastava za izvanredne studente za slijedeće predmete:

I. godina
Nauka o javnoj upravi - nastava počinje 20. travnja 2009. (6 termina od 17 do 21 h)
II. godina
Državna uprava - zimski semestar - predavanja će se održati u tri termina u tjednu 19.01.2009.
Europski upravni prostor - zimski semestar - 5. i 6. 11.2008, dvorana IX, G10 (17-21h)
Upravljanje ljudskim potencijalima - ljetni semestar - predavanja će se u tri termina održati u tjednu 9.3.2009.
III. godina
Lokalna samouprava - zimski semestar
Teorija organizacije
Višestupanjska uprava i regionalni razvoj
Javne službe
Komparativna javna uprava
E-uprava

pepy

predavanja za izvanredne treća godina počinju 1.12. u 17 sati s predmetom upravno postupovno pravo.

kate1905

Može li mi itko reći da li moram čekati da prođe predavanje iz Nauke o upravi kako bih mogla na ispit? (Izvanredni sam student, ove godine sam se prebacila na bolonju, upisana mi je parcijala i razlika, već prije sam odslušala Nauku o upravi)

Unaprijed hvala

Dalida

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može li mi itko reći da li moram čekati da prođe predavanje iz Nauke o upravi kako bih mogla na ispit? (Izvanredni sam student, ove godine sam se prebacila na bolonju, upisana mi je parcijala i razlika, već prije sam odslušala Nauku o upravi)

Unaprijed hvala
Ne moraš čekati predavanja, i to ti je sigurno :happy:

helena9

Mene zanima koliko je potrebno ECTS bodova da bi upisao parcijalu, tj. da bi prenio neke ispite u 2. godinu? Ja sam izvanredni student i htjela bi riješiti do rujna ove godine neke ispite pa da upišem parcijalu, jer nema teorije da uz posao riješim sve do kraja ove godine, a ne želim 1. god. zavlačiti 2 godine

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks