Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
1. Pročitaj post od kolegice ivy, iznad.pitanje za upis 2 god. treba 50bodova ili??
koliko koji predmet s prve nosi bodova?
mozes nastaviti studiratiimam jedno pitanje. upisala sam prvu godinu kao izvanredni student 2005. dala sam samo 4 ispita i još su mi 4 ostala. mene sad zanima jel ja mogu nastaviti studirati ili se moram ispisati s faksa? hvala.
evo ovako da razjasnimo malo ovu situacijuDa li ima netko tko se nalazio u sličnoj situaciji da me uputi dalje: 2000. godine sam upisala kao izvanredni student 1. godinu na Upravnom odjelu, dala za redom 3 ispita-Osnove prava, Osnove sociologije i Ekonomiku poduzeća, zatim ostala bez posla i primanja i bila prisiljena odustati od daljnjeg školovanja.
S obzirom da to nikad nisam preboljela, htjela bih nastaviti gdje sam stala, iako ni sada nemam stalno radno mjesto.
Da li ja imam još uvijek status studenta, da li će mi se ovi ispiti priznati ako imam status i šta da poduzmem prvo, jer moram najprije ovim putem ispitati s obzirom da gospođe u referadi nisu baš koliko se sjećam previše susretljive?
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru!
pardonćek..ja sam nažalost tek prva,a znam da je na prvoj godini više nema..ninek ti je rekla da vise nema ekonomike i da ti se ona ne priznaje sto nije istina jer ju mozes upisati kao izborni predmet illi predmet smjera i tada ti se priznaje na trecoj godini
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.