AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Toni

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Re: Predavanja za izvanredne

jel možda zna tko kad će počet predavanja za one koji su upisali razliku ispita po bolonji sad u 11mj?! Jer ništa ne piše na oglasnoj ploči.Hvala!

Jane , ja sam isto upisao razliku po bolonji u 11 mj. i za sada sam uspio saznati to da se moraš sam(a) izboriti za sebe i pokupiti šđto više informacija, za što je ovo mjesto od neprocjenjive koristi.
Ja sam ne čekajući nikakve informacije o tom kada se može na predavanja išao kod profesora vidjeti kada mogu polagati ispite.

Tako da ću na prvi najvjerovatnije na OBITELJSKO PRAVO S MATIČARSTVOM 05.02.2008

Ukoliko imaš koju inf. proslijedi.
Hvala.

lucy

Jel netko zna kad počinju predavanja iz obiteljskog za izvanredne.
Unaprijed hvala !
Re: Izvanredni studenti - status, ispiti i predavanja

--------------------------------------------------------------------------------

Ovo se nalazi na nekoliko stranica ispred. napisala je Jadranka15. Ne bih htjela da se netko naljuti, ali uvijek treba malo prolistati temu. Nema smisla da se pet puta postavljaju ista pitanja kad informacija već postoji. Tek onda je sve nepregledno.

RASPORED PREDAVANJA ZA IZVANREDNE STUDENTE
UPISANE U II GODINU - AKADEMSKU GODINU 2007/08
PRVA GRUPA PREDMETA -
Predavanje počinje 19.11.2007. u 17h
1. OSNOVE PRAVA DRUŠTVA
2.EUROPSKI UPRAVNI PROSTOR I NACIONALNA UPRAVA
3. STRANI JEZIK (ENGLESKI JEZIK ), NJEMAČKI JEZIK ODGOĐENO PREDAVANJE ZA SIJEČANJ MJESEC 2008.G.

DRUGA GRUPA PREDMETA
Predavanje počinje 14.siječnja 2008. u 17 sati
1. DRŽAVNA UPRAVA
2. OBITELJSKO PRAVO S MATIČARSTVOM
3. RADNO I SOCIJALNO PRAVO

TREĆA GRUPA PREDMETA
Predavanje počinje 24.ožujka 2008. u 17,00sati
1.OPĆE UPRAVNO PRAVO
2.UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA I SLUŽBENIČKO PRAVO
3. UVOD U GRAĐANSKO PRAVO

Predavanja će se održati u Gundulićevoj 10, DVORANA IX,PRVI KAT.

andrea7

Ne bih ni ja htjela da se netko naljuti ali ja sam konkretno pitala za obiteljsko koji dan počinje, jer mi samo to treba.
Hvala!

gea.fax

Re: Predavanja za izvanredne

neka me Crni ispravi ako griješim ali mislim da se za studente koji su upisali razliku po Bologni neće posebno organizirati predavanja već da oni ako ako žele dolaze na predavanja za izvanredne studente koji se održavaju poslijepodne. Na oglasnoj ploči je izvješen raspored po godinama a postoji i tu na forumu. predavanje iz politologije je nažalost već prošlo u studenom 2007 ali od 14.01.2008 kreće nova grupa predmeta. mi izvanredni studenti trebamo samo učiti i izlaziti na ispite, ne trebamo skupljati potpise i sl.

Aurora

2. godina,izvanredni.
2 grupa predmeta.

Državna uprava:
16.,17.,18.1.

Obiteljsko pravo:
14.,15.,21.1.

Radno i socijalno:
22.,23.,24.1.

Dvorana XI, od 17-21 h.

nek me netko ispravi ako sam nešto krivo napisala.
;)

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks