Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
nemože se parcijala 3. po bolonji upisat, ako se prebacuješ sa starog, tako je meni rekla žena u referadi. pošto ćeš dobit politologiju još češ imat neriješenu prvu godinu pa prema tome nemožeš nikako bit parcijala 3.imam i ja jedno pitanje,a tiče se upisa tj. prebacivanja sa starog programa na bolognu... jer i ja to moram učiniti ovih dana..
mene zanima, s obzirom da sam ja dala 6 ispita s druge, što je inače bio uvjet za parcijalu treće, da li ja i sada s navedenom razlikom onih ispita po bologni mogu upisati parcijalu treće?
bit će u 3. mj, ako se ne varamjel zna netko kad su predavanja za izvanredne iz OUP-a, ima li ih uopće? hvala...![]()
još ništa... Nije mi samo jasno zašto smo platila školarinu i za 2007. god., a ne samo za 2008., budući da nam ove god., izgleda, neće biti ni organizirana predavanja.Zna se šta o predavanjima za 3 god?
Kužim prvo politologija, al zar i ostalo po redu kak je upisano u index???Danas sam podigla index i pitala u referadi,
dobila sam odgovor da se najprije polaže politologija, pa dalje ostali ispiti, kako su po redu upisani u index!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.