Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
da, a za prf. Smerdela? Do sad nisam čula da bi on ispitivao ovaj kolegij.Hej, kolege!
Da podijelim s vama dojmove sa ispita kod profesora Jelušića. Doduše, s roka u 4. mjesecu, ali nikad nije kasno za korisne informacije.
Odgovarale smo samo jedna kolegica i ja, on je kasnio 10ak minuta, ali nas je odmah krenuo ispitivati i bile smo za čas gotove. Jako je simpatičan i ugodan. Svakoj je postavio po tri pitanja. Mene je pitao sustav razmjernog predstavništva, njegove prednosti i nedostatke i izborni prag, a kolegicu: sustav većine, prednosti i nedostatke relativne većine i balotažu. Obje smo dobile 5. Preporučam kao izborni predmet. Ja sam prošla zakone i poglavlja iz knjige, ali mislim da vam je ''Antoniaa'' skripta čisto dovoljna...
Sretno svima!![]()
da, a za prf. Smerdela? Do sad nisam čula da bi on ispitivao ovaj kolegij.
Info je s studomata,pise broj sobe 15/1,a sa stranica katedre je to njegova soba. I na str katedre pise da nece odrzavati konzultacije u srijedu kao i inace,nego u petak u 9 sati,a ispit je u 10.A na ovom roku ispituje Smerdel? Od kud ta info?
Zašto ne možeš skinuti skriptu?Ja nemogu skinuti skriptu,,,jel može bit netko ljubazan pa poslat na mail [email protected]
Navodno danas nije ni bilo predavanja i javili su nam da je taj predmet ukinut i da moramo izabrati novi,tako da ne znam..može netko tko je bio reći što je profesor danas rekao na uvodnom predavanju o ovom predmet? i literatura koja je? hvala
Sanja iz referade je poslala mail nama koji smo sada upisali taj predmet. A ako je netko to prije upisao,za to ne znam stvarnohaha pa otkud ti sad to?
Dobili smo na mail koji smo dali kada smo upisivali faks. Ne znam zasto nisi dobio. Provjeri u referadi ili posalji Sanji mail.ne znam na koji mail vam je mogla to poslati, ali dobro. ja imam službeni mail od faksa i nisam dobio nikakav mail, a upisao sam ovaj predmet lani i ove godine...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.