Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
jedno pitanje... Vidim da ima svašta u vezi tih x-ica, nekom stalno 0,00kn, netko ima redovno sve ok itd...
Jel se može nadoplatit na x-icu nešto para ako "slučajno" zafali ili bude premalo...:face12:[/
ne može se ništa nadoplatiti, znaći ako živiš u zg-u ili zagrebačkoj županiji na x-ici imaš 350,00kn a izvan zg.županije 1000,00kn...
mene zanima,jel netko dns već podizao x-ice?
nema po danu određeno koliko imaš novaca,već na mjesec...ti sve to možeš potrošiti u 2 dana:crazy:,a i može ti ostati na kraju mjeseca nešto love koja se ne prenosi u slijedeći mj.:wink5:Evo ja sam danas podigla iksicu,treba ti samo index za podizanje...jel mi može netko reći ako zna:blushed:koliko para na iksici imamo po danu?inače sam iz ZG-a.
ma daj? viš,viš nisam znala:laughing:,a mislim i 50 kn je i više nego dovoljno:tongue2:blabla,nije tako...imas dnevni limit od 50 kuna cini mi se koji nemozes prec
he he, ako si brzim korakom ovako ko tvoj avatar, i možeš...iz jedne menze u drugu u vrlo kratkom vremenskom razmaku i da vidiš :tongue2:blabla,nije tako...imas dnevni limit od 50 kuna cini mi se koji nemozes prec
kaj ima čokoladica u sc-u?:unsure: hmm..nisam primjetila:crying2:he he, ako si brzim korakom ovako ko tvoj avatar, i možeš...iz jedne menze u drugu u vrlo kratkom vremenskom razmaku i da vidiš :tongue2:
eee da mi je još koja - kutija - cornya iz SCroud:
Naravno da ima.kaj ima čokoladica u sc-u?:unsure: hmm..nisam primjetila:crying2:
aha,bili i opljačkali nas..(nismo pogledali računćić,ugl 3 čokse više nam naplatili)...:angry:Naravno da ima.
U SC-u, ali u ''brzoj'' menzi.
Zapravo, najbolje je otići do RGN-a (Rudarsko-geološko-naftni fakultet)
veći je izbor :laughing:
:shocked: kaj u SC-u ima cornya?eee da mi je još koja - kutija - cornya iz SCroud:
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.