Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
ja sam pak čula da ono kaj ne potrošim u jednom mjesecu mi se briše i za drugi mjesec opet dobivam isti iznos...i ne znam dal znaš
al ono kaj ne potrošiš u jednom mjesecu prenosi ti se u drugi
A jel zato meni jos nista nema na iksici? Gledala sam stanje - iksica mi je aktivna, ali ima 0,00 kn.Mislim da se ixica ažurira 15. u mjesecu samo na početku studentske godine i
dodaje se pola iznosa.
pa trebala bi imati nešto.A jel zato meni jos nista nema na iksici? Gledala sam stanje - iksica mi je aktivna, ali ima 0,00 kn.
Da, budu aktivirali, ali kada?Imala sam istu situaciju i ja. Nisu mi aktivirali, a većini jesu.
No budu...
jednom
Niste same, ima još takvih, uključujući i mene LOL! Odlučio sam da narednih tjedan dana neću više odlaziti u referadu jer mi je već toliko smiješno kad uđem unutra....LOLevo svi imaju x-ice osim mene i frendice očito..
Ja sam upisala faks 2004. i do dana današnjeg stanje na računu mi je 0,00 kn
Kako znaš ? Možda je u pitanju bila samo neka sitnica ? LOLdoduše nisam se niti išla potrudit da mi nešto stave na iksicu al vidim da ne bi bilo ni koristi.
bravo ti!:thumbs:ja si danas sredila sve vezano s iksicom.
javi se kod gospođe božice,ona će znat što treba dalje to je dvorana 10 prvi kat gundulićeva 10:laughing:Uspio sam izgubit iksicu, kako sada dalje? Kod koje tete u referadi da se javim? Pomoc
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.