AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Iksice

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
ako se svakog 15. u mjesecu (pročitaj moj odgovor iznad) dobiva 282kn onda mi je to dovoljno za mjesec dana
ali... prvi put čujem za takvu varijantu
i glupo mi je dobivati manji iznos (koji bi mi trebao biti dovoljan) ako imam pravo na veći...

redone

evo,ja sam u domu i (ne znam da li to ima veze),ali mi dobivamo 2x mjesečno kao šta je kolegica napisala i to od 1-15. u mjesecu pa od 15-og do kraja.
Znam da su i bili smanjivali iznose,a za dobijanje šta većeg iznosa ti treba potvrda o boravištu koju moraš napraviti (ako živiš u stanu-cca dobivaš 700kn,a isto ti treba ako si u domu,onda je iznos cca 1000kn)

Nela

i ne znam dal znaš
al ono kaj ne potrošiš u jednom mjesecu prenosi ti se u drugi
ja sam pak čula da ono kaj ne potrošim u jednom mjesecu mi se briše i za drugi mjesec opet dobivam isti iznos...

ja sam nosila tu potvrdu u referadu ali su mi rekli da ne treba to.
a kaj su oni isto mutavi pa ne znaju pročitat tko je od kud?
ja ću biti na stanu u zg ali neću biti prijavljenja tako da je meni prebivalište izvan zg, ali u zagrebačkoj županiji...

Slavica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Mislim da se ixica ažurira 15. u mjesecu samo na početku studentske godine i
dodaje se pola iznosa.
A jel zato meni jos nista nema na iksici? Gledala sam stanje - iksica mi je aktivna, ali ima 0,00 kn.

Štefica

Imala sam istu situaciju i ja. Nisu mi aktivirali, a većini jesu.
No budu...
jednom
Da, budu aktivirali, ali kada?
Meni isto piše da mi je iksica aktivna, ali još uvijek imam 0,00 kuna!!
Stalno neke komplikacije i problemi!!!
Pa stvarno se trebam naoružati sa strpljenjem i dobrim živcima!!!

Štefica

Zanima me, da otprilike znam, dal trebam otići u referadu i pitati zašto imam 0,00 kn na računu iksice? Što trebam napraviti u vezi toga? Nemogu samo mirno čekati i gledat što će se dogoditi, hoće li mi se smilovati pa će mi staviti nešto kn na iksicu ili ne? U utorak počinju predavanja, ja onda nemogu ni ići u sc tad jest budući da imam 0,00 kn na iksici, zar ne??? Što da radim???
Trebam savjet, pomozite!!!!!

Štefica

Hvala Na Savjetu!!!
PokuŠat Ću RijeŠti To Sa Iksicom VeĆ U Utorak Mada Sumnjam Da Ću Imati SreĆe I Odmah To RijeŠiti, Al U Nadi Je Spas!!!!
Stvarno Imam SreĆe U Životu, Sve Što Se MoŽe Zakomplicirat I Zabrljat Zapadne BaŠ Mene!!!
Život Bi Mi Bio PresavrŠen Da Nije Tako!!!
Subdina Mi BaŠ Nije Dobro Naklonjena!!!

gricka vjestica

meni inače treba sjesti 300kn na iskici, i sad mi je u 1.10. sjelo samo 100kuna....obično kažu neki da ako manje trošiš da ti i manje sjedne....ne peglam iksicu bas često ali u tih mj. potrošim relativno.....ništa ovaj mjesec mi ostaje manje za čokolade i sendviče (a kao dobili su u sc, neke fine velike) ;)

sanjich

evo svi imaju x-ice osim mene i frendice očito....naime već smo dva dana za redom u referadi i uopće ne dolaze. jel zna tko di su naše x-ice :ceka:

Mutley

evo svi imaju x-ice osim mene i frendice očito..
Niste same, ima još takvih, uključujući i mene LOL! Odlučio sam da narednih tjedan dana neću više odlaziti u referadu jer mi je već toliko smiješno kad uđem unutra....LOL

sunce

Ja sam upisala faks 2004. i do dana današnjeg stanje na računu mi je
0,00 kn, doduše nisam se niti išla potrudit da mi nešto stave na iksicu, al
vidim da ne bi bilo ni koristi.

Mutley

Ja sam upisala faks 2004. i do dana današnjeg stanje na računu mi je 0,00 kn
:eek:), pa tko zna gdje je zapelo ?

doduše nisam se niti išla potrudit da mi nešto stave na iksicu al vidim da ne bi bilo ni koristi.
Kako znaš ? Možda je u pitanju bila samo neka sitnica ? LOL

chuchi

to je zdenče u referadi sredila da tih 300-njak kuna ide njoj na tekući, a naše sunčeko tko j**e... LOL

Slavica

ja si danas sredila sve vezano s iksicom.
ako je netko podigao iksicu, a nema na nista na racunu, treba samo otici u referadu i tete ce to srediti..
:)

sanjich

evo sutra idem po iksicu i nadam se da je tamo u referadi i da željno iščekuje da dođe u ruke vlasnici...ali ako je ne bude netko će nagrabusiti...:Mad_anim::Mad_anim:
pa cemo vidjeti...:D

outsidespace

Uspio sam izgubit iksicu, kako sada dalje? Kod koje tete u referadi da se javim? Pomoc
javi se kod gospođe božice,ona će znat što treba dalje to je dvorana 10 prvi kat gundulićeva 10:laughing:

gricka vjestica

uplatis 30 kuna i predas to teti zdenki i nova iskica ce ti biti gotova za par dana, ali ja sam je morala ici podici na onaj faks do fer-a,
joj kak se sada zove :unsure:
miklja mi je pomogao,
isli smo po nekim hodnicima i gore dole, soba jedna druga,
al nasla/i smo na kraju :mellow:

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks