AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Iksice

Stranger

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
nadam se.
ako neće biti gotove morat ću se prepustit kriminalu. :D
i naći nekoga tko će mi dati da jedem na njegovu iksicu
koji sam ja bogec :(
Ma biti će sigurno gotove.Ako ne,uvijek će se naći neki kolega u sc-u koji će posuditi iksicu.:)

chuchi

ne gledaju ti čije su iksice, ali tu i tamo pate na limit

sjećam se ja nakon što sam podignula iksicu prvi tjedan predavanja...
otišla sam na ekonomiju u menzu...gužve ko u priči, a meni žena veli da mi iksica nije akivirana..
sramotu koju sam doživjela...svi me gledali s podsmijehom...
ja osobno čekala sam nekih dva tjedna od početka ak.god.da mi ju aktiviraju

Slavica

Brucoši kad ugledate obavijest na faxu da su iksice gotove,eh onda ih možete podići.Naravno biti će slučajevi da neće biti aktivirane ali to je druga priča.
A gdje se podizu iksice?

Nela

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
bila ja danas kod tete zdenke i dala mi iksicu. :D ali još nije aktivirana :(
htjela sam joj dati onu potvrdu o prebivalištu (da dobijem puno para na iksicu ;) ) ali je rekla da ne treba.
da li to nitko ne treba ili će na kraju ispasti da ću umjesto 1200 dobiti 300kn?
zbunjena sam sad :confused:

gricka vjestica

joj, ja se sada ne sijećam dal je meni uzela tu potvrdu, ili sam je isto vratila kući...al bit ce ti aktivirana sad kad počnu predavanja....trebalo bi ti sjesti kako treba....zato ipak cuvaj tu potvrdu...da ako bude problema ideš reklamirati ;)

Nela

a kak da znam kad je aktivirana? ako ne bude aktivirana prvi dan da se ne idem u sc sramotit :redface:

gricka vjestica

da znam to nebi bilo ugodno ;)

kad dođes na blagajnu...reci samo blagajnici ''jel ima šta'' ;) tak ti ja pitam...jel imam još za ovo (obično su to čokolade)
bolje ti je onda otići na brzu u sc, jer tamo prvo trebaš platiti pa tek uzeti slastice....

al evo konzultirah se s chuchi....ona kaze da je njoj trebalo 3tj. od kad je počeo faks, da sjednu kune (ja se više ne sijećam)

al se sijećam da se brzinom vjetra proširila informacija po dvorani....e sjeli su novci na iksici ;)

ah, do tada ti preostaje vlastita kuhinja....znam da je najbolje imati svoju....al ako imaš starijeg kolegu kome ne treba, moze ti posuditi ;)

chuchi

meni je uzela potvrdu, ali kako je ove godine sve zdrmano... hm...

ja sam čekala nekih 3 tjedna za aktivaciju, pa sam se prije toga sramotila po menama, kada kažu da nije aktivirana

Paola

Brucoši, samo da vam javim da su iksice gotove...bila sam na faksu danas i podigla ju (u referadi), a rekli su da će se aktivirat 1.10.!

Štefica

Bok društvo!!!
Zanima me, dal je netko danas od nas brucoša isprobao iksicu, dal ih možemo početi koristiti u sc-u?

Nela

odeš na gore navedenu stranicu i upišeš broj iksice
ako ti je napisan iznos znači da je aktivirana

sad da ja pitam...
dobila sam 282kn na iskici
nisam iz zg ali sam iz zagrebačke županije
kad sam htjela teti zdenki dati potvrdu o prebivalištu rekla je da ne treba

meni 282kn definitivno nije dosta za cijeli mjesec
ako se žalim da li će mi to ispraviti ovaj mjesec ili idući?
da li će mi uopće ispraviti?

ups

meni 282kn definitivno nije dosta za cijeli mjesec
ako se žalim da li će mi to ispraviti ovaj mjesec ili idući?
da li će mi uopće ispraviti?
Sumnjam. Koliko sam upoznat, domicilne i nedomicilne studente određuju prema županijama, a ne gradovima.

Nela

frendice se filozofskog imaju 1200kn (iz istog mjesta smo) isto kao i frend iz druge županije...
možda iz je zbunilo to kaj sam ja iz Dubrave
ali ne zagrebačke dubrave niti ne znam koje nego samo dubrave koja se nalazi kod vrbovca
kaj da radim?

e sad sam zvala referadu i pitala i rekla mi je tamo neka teta da svakog 15. u mjesecu se opet dobiva iznos na iskicu. to znači da ja od 1.-15. imam 282,90kn i od 15.-do 30. dobijem opet toliko?

prvi put to čujem...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks