Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mislio sam na lekcije TOWARD EUROPEAN ADMINISTRATIVE SPACE, EUROPEAN ADMIN.LAW PRINCIPLES,ADMINISTRATIVE DOCTRINES?Napiši imena tih lekcija, ne znam napamet po brojevima.
Meni je za engleski 3. u 10 satiDa li netko zna kada izvanredni imaju usmeni iz eng 3? Na studomatu pise ponedjeljak, 17,00 u dvorani 3. Dolazimo li tada ili cekamo da profesorica objavi raspored usmenih?
Meni isto pise sutra u 17h, i prosli rok sam u isto vrijeme EngIII odgovarala tako da mislim da nema razloga da ne bude tako kako pise na studomatu.izvanredan,mda budem ak ne objavi neki novi raspored
Kad dodes tamo onda ce ona reci da ako netko zeli moze doci i sutra ili prekosutra, a moze odgovarati i danas.Poslala sam mail profesorici rekla je da dodjem u terminu koji je na studomatu, ali da postoji mogucnost odgovaranja i u utorak i srijedu ujutro.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.