AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

fakin

Super Moderator
Obavještavaju se redoviti studenti da će se svaki posljednji tjedan u mjesecu predavanja iz nastavnog predmeta Engleski jezik za javnu upravu IV. održavati ponedjeljkom (umjesto srijedom) u slijedeće datume;

PONEDJELJAK, 23. ožujka 2015. (umjesto srijede 25. ožujka 2015.)
PONEDJELJAK, 27. travnja 2015. (umjesto srijede 29. travnja 2015.)
PONEDJELJAK, 25. svibnja 2015. (umjesto srijede 27. svibnja 2015.)

Predavanja će se održavati od 12:30 do 14:00 sati u G10, Dv. IX/I. kat.

fakin

Super Moderator
ja znam slabo engleski pa sam do sad bez problema prolazio do eng 4 na koji još nisam izašao, a i još nisam čuo da je netko pao...ako ne znaš engleski dobit ćeš 2, ako ga znaš minimalno 4

fakin

Super Moderator
Engleski 3:
Marriage
Divorce
Wills and inheritance
The European court of justice
Types of english civil law
Economic social and cultural right
Forms of business organization iz the USA
Judicial control of public authorities
Police power in Great Britain

Engleski 4:
Toward a european administrative space
European administrative law principles
Administrative doctrines
Basic goals of public administration reform in Croatia
The e-government imperative
E-government information and communication technology and public value
Recommendations for modernisation of the Croatian public administration

victory

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
U skripti id Jennifer nema prijevod lekcija 7,8,9 za engleski 4...gdje bih to mogla naći?
Jesu li dovoljno naucit onih par pitanja za engleski 4 sto su u skripti od archi za prolaz? Hvala kolege... :)

fakin

Super Moderator
i mene zanima iz čega se uči za engleski 4? literatura je ona neka skripta, ali gdje se to uopće može nabaviti ima li netko iskustva?

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Skriptu mozete nabaviti u kopiraoni. English for public administration, skripta. Unit 7-13 plus prezentacije s predavanja koje su na stranici katedre

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
da rezimiramo za engleski 3 trebaju sljedeće lekcije: Marriage, Divorce, Wills and inheritance, The European court of justice, Types of english civil law, Economic social and cultural right, Forms of business organization iz the USA, Judicial control of public authorities, Police power in Great Britain. te lekcije treba pročitati, prevesti i naučit prepričavat? pita pitanja iz tih lekcija? za izvanredne. ja imam još zapisano da treba i Contract naučit. imam krivo zapisano ili?

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da rezimiramo za engleski 3 trebaju sljedeće lekcije: Marriage, Divorce, Wills and inheritance, The European court of justice, Types of english civil law, Economic social and cultural right, Forms of business organization iz the USA, Judicial control of public authorities, Police power in Great Britain. te lekcije treba pročitati, prevesti i naučit prepričavat? pita pitanja iz tih lekcija? za izvanredne. ja imam još zapisano da treba i Contract naučit. imam krivo zapisano ili?
Da, to su lekcije za engleski 3. Izvanredni samo trebaju procitati mali dio i prevesti to sto su procitali (najcesce je to Marriage) i zatim postavlja pitanja iz lekcije, sva ta pitanja mozes naci u skripti tu na forumu, i jos prezentacija iz Divorce, pogledaj na webu. Ne treba lekcija contract, o tome treba reci samo jednu recenicu, ne sjecam se vise u sklopu koje lekcije je to.. To je to, prelagano za nauciti i super profesorica.

Mene zanima ako netko zna je li iz eng4 uvijek trazi citanje i prijevod od Basic goals?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks