AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

fakin

Super Moderator
Kokokvij će se održati u srijedu, 21. siječnja u Gundulićevoj 10, Dv. IX prema sljedećem rasporedu:

11.00-11.45 h: A-K

11.45-12.30h: L-Ž

Kikach2009

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Izvanredan sam student i prvi puta sam prijavila eng. pise da mi je sutra usmeni u 17h. Znaci nema pismenog? Pitanja profesora se onda isto baziraju samo na definicijama i podjelama? Nema gramatike i prijevoda?

victory

Dragi kolege,
molila bih vas ako mi možete pomoći riješti jednu dvojbu. Naime, izvanredni sam student (vratila sam se na faks nakon pauziranja)i spremam se na ispit iz engleskog 16.2. Spominje se engleski III i engleski IV. ja sam naučila gradivo: English for lawyers (22, 23, 24, 27, 29, 32, 33, 34
i 35 lekciju) i English for public administration stady (7-9 lekcije). Zanima me jel to gradivo i za engleski III i za engleski IV. ako je za oba, mogu li onda to sve odmah rijesiti na usmenom 16.2. pa da sam gotova sa cjelokupnim engleskim.

Unaprijed zahvaljujem :)

fakin

Super Moderator
Prvo moraš na jednom roku položiti engleski 3, onda možeš tek na idućem roku engleski 4, ne možeš na jednom roku položiti oba jer ti i fizički studomat to ne dozvoljava. Dozvoli ti prijaviti Eengleski 4 tek kad se engleski 3 proknjiži kroz studomat.

Literatura ti ovdje u prezentaciji: Nastavni materijali - Katedra za strane jezike

Engleski jezik upravne struke III (14) i onda ova prezentacija: English for public administration III 14-15 [473,5 KiB]

uglavnom ove lekcije iz knjige English for lawyers su za engleski 3, a ova knjiga English for public administration study je za engleski 4.

bihter

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Vec sam par puta pitala ali mi nitko nije odgovorio. Jel postoji kakva skripta ili nesto tome slicno kao sto smo kupovali onu neku u kopiraoni za prvu godinu? Jesu to ove lekcije iz knjige Marriage, Divorce, Wills and Inheritance, The European Court of Justice, Types of English Civil Law Economic, Social and Cultural Rights, Forms of Business Organization in the United States, Judicial Control of Public Authorities, Police Powers in Great Britain i samo njih treba uciti?

fakin

Super Moderator
imaš skriptu s prijevodima u skriptarnici ovdje i na stranici katedre gramatiku za vježbati s rješenjima, i naravno službenu literaturu.

i da te lekcije samo treba učiti, s naglaskom na marriage, divorce, wills and iheritance i police powers...ove ostale rijetko kad budu na ispitu

bihter

imaš skriptu s prijevodima u skriptarnici ovdje i na stranici katedre gramatiku za vježbati s rješenjima, i naravno službenu literaturu.

i da te lekcije samo treba učiti, s naglaskom na marriage, divorce, wills and iheritance i police powers...ove ostale rijetko kad budu na ispitu
Jel mi možeš reć koja je ta skripta, ak ti nije problem. Izvanredna sam, onda je samo usmeni jelda? Znači ako sam dobro shvatila iz knjige te lekcije što sam nabrojala i još tu skriptu s prijevodima i to je to?

fakin

Super Moderator

marina24

Pogledaj rokove iz engleskog i taj dan ti je pismeni. A usmeni kad profa kaze, ne znam tocno koji dan.

ljubicabub

Zapravo sam htjela pitat jel bude ujutro ili popodne s obzirom da izlazim to i oup pa da mi ne bude razlika 10 min haeh:meh:

marina24

Polozila sam ispit preko kolokvija i prijavila rok 3.2, ali nisam jos otisla po ocjenu. Pa me zanima ako netko zna trebam li sad ponovno prijavit iduci rok ili odem na konzultacije da mi upise ocjenu? Hvala

Mima1991

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Moze li mi netko, molim vas, tocno reci koje lekcije se pitaju u prvom dijelu ispita ( Znaci, engleski III.), a koji u drugom dijelu ispita ( engleski IV. )? Gledam na njihovoj katedri, pa mi se sve pomijesalo.. jedan profesor, drugi.. prva godina,pravni,upravni... :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks