AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal mi može netko poslat lekciju Wills and inheritance? imam iskopiranu knjigu pa sene vidi pročitati ništa

Zeljaa

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Ako je netko danas bio na eng 4, jel moze napisati sto je pitala profosorica? Koji prijevod i koja pitanja? Hvala :)

Majoli

Eng 4:
Čitali smo i prevodili basic goals, e-government, recommendations for modernisation of the Croatian public administration.
Pitanja su bila: new public management, good governance, basic goals (nabrojati i objasniti) , e-government, administrative law.

Zeljaa

Engleski je ponedjeljkom.
Administrative doctrines i administrative law principles pita. Toward a european administrative space ne znam da je ikad ikog pitala, tako da mislim da ne trebas uciti

Zeljaa

European administratiwe law principles- tu pita samo definiciju administrative law i nabrojati law principles,
Administrative doctrines- to najvise pita, sve o new public menagment i good governance
Basic goals- ja sam to citala i prevodila prve 2 recenice i jos je trazila da kazem sto su basic goals, i zna tu pitati one values.
The e-government imperative- definiciju i impact of e governemnt

Eto to je ono sto najvise pita, ako vas je puno na roku zna traziti jos neke druge prijevode, to pogledaj ovdje na forumu

vedrana93

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Da li netko zna kada izvanredni imaju usmeni iz eng 3? Na studomatu pise ponedjeljak, 17,00 u dvorani 3. Dolazimo li tada ili cekamo da profesorica objavi raspored usmenih?

ivana16

Ljudi jeste li si vi sami prevodili one tri lekcije iz ENG IV kojih nema u skripti s prijevodima? Ili ako netko ima ta tri prijevoda bilo bi jos bolje :hm:

ideš

Da li netko zna kada izvanredni imaju usmeni iz eng 3? Na studomatu pise ponedjeljak, 17,00 u dvorani 3. Dolazimo li tada ili cekamo da profesorica objavi raspored usmenih?
Meni je za engleski 3. u 10 sati

tomislavk

meni za eng 4 piše sutra u 17h.
poslao sam joj email i pitao kada je usmeni a ona mi je odg da su usmeni u utorak i srijedu. I sad nakraju nez kad bi opće čovjek trebo doć na usmeni onda

bihter

Jesi izvanredan ili redovan? Ako si izvanredan onda dođi sutra kad piše na studomatu.

ivana16

izvanredan,mda budem ak ne objavi neki novi raspored
Meni isto pise sutra u 17h, i prosli rok sam u isto vrijeme EngIII odgovarala tako da mislim da nema razloga da ne bude tako kako pise na studomatu.

vedrana93

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Poslala sam mail profesorici rekla je da dodjem u terminu koji je na studomatu, ali da postoji mogucnost odgovaranja i u utorak i srijedu ujutro.

bihter

Poslala sam mail profesorici rekla je da dodjem u terminu koji je na studomatu, ali da postoji mogucnost odgovaranja i u utorak i srijedu ujutro.
Kad dodes tamo onda ce ona reci da ako netko zeli moze doci i sutra ili prekosutra, a moze odgovarati i danas.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks