AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Iwy

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal postoje neke lekcije koje najčešće pita izvanredne? ili neke koje ne pita uopće?

Iwy

idem ja. dal postavlja kad pitanja iz ona zadnja dva teksta judicial control of public authorities i police power? i kaj s onim kaj su clanci iz naseg ustava?

ka.tina7

To ne znam ni ja.mene je tako strah jer nemam pojma taj engleski :/
Najbolje znam marriage,divorce,wills,types of english civil law,nadam se da me nece previse daviti jer mi bas ne ide

Tinker

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pita nešto malo iz judicial control, a iz police powers pita samo za nabrojati koje ovlasti ima policija to su one: search, entry, seizure i zadnjeg se ne mogu sjetiti :D

Iwy

arrest je cetvrto :) ma ajde mozemo mi to rijesit :) to je samo engleski :) ne znam nit ja bas najbolje zadnja dva teksta, a ono iz ustava nisam nit procitala i nadam se da me nece bas strefit ono sto nemam pojma :)

ka.tina7

i nadam se da ce prijevod pitati samo marriage, tako je barem rekla na predavanjima da samo njega pita...

ka.tina7

Ja iz prezentacija znam strogo najosnovnije.po dvije,tri recenice o svakoj lekciji.vise sam se bazirala na ono kaj je rekla na predavanjima (za izvanredne) sta najcesce pita

Tinker

Ne znam koji je princip kod vas koji ste izvanredni, ali mi redovni smo se uglavnom morali bazirati na prezentacije i to kod nekih u detalje

Nerea

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
da li je danas zadnji dan predavanja za Izvanredne na kojem ce se dobivati potpisi?

Hvala :)

daisy1

da li kod lekcije Toward a European Administrative Space ucimo obje prezentacije s obzirom na to da je jedna on prof.socanec a druga od profe koja je bila na zamjeni na pocetku semestra?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks