Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mislim da ti je to 3ljudi jel neko možda imao -18 bodova na kolokviju, ako ima neko takav može li reći koju je ocjenu dobio? hvala
literatura ti jePozdrav! Bila bi zahvalna nekome kad bi napisao koja je literatura za ispit, jer vidim da se spominje neka knjiga i skripta, a kad sam ja bila na predavanjima bile su dvije knjige, pa me zanima što je sad na kraju od tog troje, a i vidim neki pišu da je za izvanredne samo usmeni, a drugi pak usmeni i pismeni.
Ugl studiram izvanredno pa ako netko ima konkretne informacije kakav je ispit za nas?
Hvala!
kad sam ja bila sve nas je pitala samo iz te knjige i to samo prve ulomke..jel sigurna informacija da profa pita samo citanje iz prve knjige tj. one za pravnike
Puno hvala!literatura ti je
knjiga eng za pravnike - lekcije:
22 - marriage
23 - divorce
24 - wills and inheritance
27 - the european court of justice
29 - types of english civil law
32 - economic, social and cultural rights
33 - forms of business organization in the united states
34 - judical control of public authorities
35 - police powers in great britain
i knjiga english for public administration study - lekcije:
7 - toward a european administrative space
8 - european administrative law principles
9 - administrative doctrines
10 - basic goals of administrative reform in croatia
11 - the e-government imperative
12 - e-government, information and communication technology and public value
13 - recommendations for modernisation of the croatian public administration
a redoviti imaju pismeni i usmeni, a mi vanredni samo usmeni i to na način da te pita čitanje kratkog ulomka iz ove prve knjige i da to pročitano prevedeš i onda te još pita par pitanja, tu negdje na prijašnjim postovima imaš pitanja koja najčešće pita..ja sam dala eng sad u 1.mj pa mislim da se ništa nije promijenilo odtad..
to ti oni tak napišu (jedna kolegica mi je rekla da je to tako zato što na popisu ima i redovitih studenata a redoviti imaju i pismeni i usmeni)pozdrav! stalno se piše da izvanredni imaju samo usmeni, a na popisu za ponedjeljak(14.02.) piše da je pismeni ispit u 16,30 h, znači ova teorija o usmenom pada u vodu!
Bilo nas je desetak, dvije cure i ja smo prvo pisale pismeni, a onda nas je pitala usmeno pošto smo redovne.pa šta nitko nije bio na ispitu?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.