martina_sk
Administrator
3 puta.da li netko zna tocni informaciju koliko puta smijemo izostati s eng u 1. semestru?
jel se danas potpisivalo pod engleskim?
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
3 puta.da li netko zna tocni informaciju koliko puta smijemo izostati s eng u 1. semestru?
koja 33 pitanja?Ako si redovan student pismeni se sastoji od 4 dijela. U prvom zadatku je tekst s ponudenim rijecima koje treba staviti u odgovarajuće vrijeme, u drugom zadatku su ponuđene rijeci koje treba napisati na prazne crte u tekstu, treći zadatak su 4 ili 5 definicije iz knjige i trebaš napisati šta je to, zadnji zadatak je odlomak teksta iz knjige koji treba prevesti, a na usmenom pita ona 33 pitanja iz skriptarnice. A ako si izvanredan student ispit je samo usmeni a uključuje ona 33 pitanja i prijevod odlomka iz knjige.
pa valjda bi trebali. na stranici prava pise da praznici pocinju 24., pa bi tako valjda trebalo biti i na nasem faksu...jel imamo engleski sad u srijedu?
10.01.kad opet pocinju predavanja za redovne?
Jel zna netko nesto o kolokviju iz engleskog, kolko sam cula sad 19.-og? Jel ima neki popis onih koji mogu izaci (zbog potpisivanja na predavanju) ili?pa čitanje i prijevod pita samo iz 1.knjige, barem je tako u pon bilo..
a ta pitanja su dovoljna jer uglavnom pokrivaju cijelo gradivo (i 1.i 2. knjigu)
ako to pitaš baš mene, stvarno ti nebi znala odg.Jel zna netko nesto o kolokviju iz engleskog, kolko sam cula sad 19.-og? Jel ima neki popis onih koji mogu izaci (zbog potpisivanja na predavanju) ili?
to ti je knjiga vićan:eng for public administration study (na 1.god je trebalo znat lekcije od 1-6 iz te knjige a sad na 2.god treba znat ostatak tj. lekcije od 7-13)i dal mi može netko reć one lekcije 7-13 koja je to knjiga?
u kolokviju ima zadatak da moras popuniti praznine sa glagolima u odredenom obliku, a ako treba pasiv onda cak to i pise pored njega. kaze da ce vecinom biti present simple. jos jedan zadatak trebas popuniti praznine sa odredenom ponudenom rijeci. tu je bitno da znas legal terms. i jos jedan u kojem moras prevesti ulomka iz knjige koji smo vec radili na predavanjima. nisam sigurna jel ima jos jedan zadatak u kojem moras objasniti neki pojam ili definiciju u recenici-dvije. nek kaze netko ako zna.Jel zna netko nesto o kolokviju iz engleskog, kolko sam cula sad 19.-og? Jel ima neki popis onih koji mogu izaci (zbog potpisivanja na predavanju) ili?
Evo obavijesti
Obavijesti
pa da.a što s nama koji nemamo pravo izlaska na kolokvij, moramo čekati rok u 6. mjesecu ili?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.