AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Paulina

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Evo samo da pohvalim profesoricu Sočanec, jer osim što ne pita ništa teško baš je jako ugodna osoba... Nikad nisam bila na opuštenijem ispitu.. Ako se ne možeš sjetiti neke riječi ili zablokiraš, ona te podsjeti.. Ne traži baš 100%-tnu točnost izgovora i gramatike, već samo da joj svojim riječima odgovoriš na postavljeno pitanje (sva su pitanja bila s foruma...).
Bok! Cestitam! Mozes li mi samo reći je li ima pismeni ili je samo usmeni? Hvala!

jope

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
dal bi mi mogao netko reci koja je literatura iz engleskog i što trebam učiti i koje lekcije ..
hvalaaa punooo :))

ljubeeee

pozz svima..izlazim na engleski u ponedjeljak a jos nisam sve naucila:S..zapravo nemam jos ni sve sta mi treba,tak da ak ima netko prijevode od 27,34 i 35 lekcije,da mi posalje na mail.. [email protected] bila bi jaako zahvalna..i zanima me dal socanec pita samo iz knjige ili i onu skriptu?:S

dal bi mi mogao netko reci koja je literatura iz engleskog i što trebam učiti i koje lekcije ..
hvalaaa punooo :))
iz knjige 22,23,24,27,29,32,33,34 i 35 lekciju..
a iz skripte od 7-13

LittleGirl

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Nekakva je greška na stranici gdje piše kada je ispit, pa jel mi može netko od vas potvrditi da li sam dobro zapamtila da je ispit u 15h u gundulićevoj?

marxmaja

prošli svi danas bilo dosta pitanja iz svega i svačega (uglavnom se oko početka koncetrirala ali bilo je i dalje stvari). ugl 4 je tu :)

Silinic

ej jel mi netko može reći kako izgleda pismeni iz engleskog? što treba za pismeni naučiti a što za usmeni? nisam bila na predavanjima uopće..plizzz :/

Afrodita

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ej jel mi netko može reći kako izgleda pismeni iz engleskog? što treba za pismeni naučiti a što za usmeni? nisam bila na predavanjima uopće..plizzz :/
Ako si redovan student pismeni se sastoji od 4 dijela. U prvom zadatku je tekst s ponudenim rijecima koje treba staviti u odgovarajuće vrijeme, u drugom zadatku su ponuđene rijeci koje treba napisati na prazne crte u tekstu, treći zadatak su 4 ili 5 definicije iz knjige i trebaš napisati šta je to, zadnji zadatak je odlomak teksta iz knjige koji treba prevesti, a na usmenom pita ona 33 pitanja iz skriptarnice. A ako si izvanredan student ispit je samo usmeni a uključuje ona 33 pitanja i prijevod odlomka iz knjige.

wooya

poz svima.dal mi može neko rech literaturu za engII i kad je kolokvij(osim ak vech nije bio...)

martina_sk

Administrator
poz svima.dal mi može neko rech literaturu za engII i kad je kolokvij(osim ak vech nije bio...)
kolokvije je 19.01. a literatura iz knjige engleski za pravnike su lekcije 22, 23, 24, 27, 29, 32, 33, 34, 35, a iz one druge knjige od 7 do 13 lekcije.

anamarija5

moze mi netko rec samo nazive tih lekcija?
22 - marriage
23 - divorce
24 - wills and inheritance
27 - the european court of justice
29 - types of english civil law
32 - economic, social and cultural rights
33 - forms of business organization in the united states
34 - judical control of public authorities
35 - police powers in great britain

7 - toward a european administrative space
8 - european administrative law principles
9 - administrative doctrines
10 - basic goals of administrative reform in croatia
11 - the e-government imperative
12 - e-government, information and communication technology and public value
13 - recommendations for modernisation of the croatian public administration

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks