Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
izvanredni samo usmeni imaju,a lekcije i pitanja imaš tu,samo prolistaj..molim vas pomoć...naime izvaredni student sam...što znaći da imam samo usmeni? kaje lekcije trebam znat? i di mogu nabavit lekcije (na engleskom) ne prijevod
dakle, pismeni dio ispita:ovako jel mi može netko potvrdit: pismeni se sastoji od: umetanje riječi u tekst, stavljanje u određeno vrijeme(ali sad koja vremena točno trebamo znat), prijevod nekog teksta iz knjige i dobijemo definiciju i moramo pogodit o kojoj se riječi radi. A usmeni: pita nas onih 30 pitanja, čitanje i prepričavanje tekstova iz knjige. I jel moramo znati one prezentacie?
i mene ovo zanima.jel one lekcije od 7 do 12 su malo teže.treba li o njima znati pričati tj.postavlja li pitanja iz tih lekcija ili samo iz onih brak,razvod...ljudii sta vise pita, lekcije iz knjige ili onu skriptu od 7-13 lekcije ?
iz knjige trebaš lekcije 22,23,24,27,29,32,33,34,35 a iz skripte od 7 lekcije do 13molim vas može li mi netko nabrojati nazive lekcija koje sve moramo znati
pita ali jako rijetko i jako malo pitanjai mene ovo zanima.jel one lekcije od 7 do 12 su malo teže.treba li o njima znati pričati tj.postavlja li pitanja iz tih lekcija ili samo iz onih brak,razvod...
molim vas odgovor
ako te sram zbog toga što možda slabije znaš engleski, nema te zašto biti sram jer profesorica sočanec je super i ima razmuijevanja da ne znaju svi jednako engleski. zato se ti rađe dobro pripremi i ako profesorica vidi da si se potrudila proći ćeš.ovdje me nije strah nego sram odgovarati
Uber zgodnatrebam inf o prf sočaneckakva je?
Znanješta traži?
Nije naročito zahtjevna,pomaže,vrlo je strpljiva,nenadrkana je i tak to...dobra profakolko traži i tako to...![]()
i mene zanima ovo. ja učim zasad lekcije iz knjige engleski za pravnike ... pa ako stignem ću i one lekcije 7-13...Meni više ništa nije jasno, znam da sam dosadna ali... jedni kažu da izvanredni trebaju naučit 7 lekcija iz knjige (btw pojma nemam koje) drugi kažu da su to 7 lekcija iz skripte, treći kažu lekcije iz knjige plus neke dodatne... I sad više niš neznam a u pon. mi je ispit.
Jel mi može netko molim vas tko je to položio a da je izvanredni napisati šta točno moram naučit i koji su naslovi tih lekcija. Molim vas.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.