AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

čedomir

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može mi netko reći kako izgleda ovaj ispit? izvanredni sam student tako imam samo usmeni! Hvala!

anamarija5

Može mi netko reći kako izgleda ovaj ispit? izvanredni sam student tako imam samo usmeni! Hvala!
prvo te pita čitanje jednog ulomka (u principu iz one knjige za pravnike) pa da joj prevedeš taj ulomak i onda pita par pitanja iz jedne i druge knjige..negdje tu su i stavljena pitanja koja najčešće pita..

čedomir

prvo te pita čitanje jednog ulomka (u principu iz one knjige za pravnike) pa da joj prevedeš taj ulomak i onda pita par pitanja iz jedne i druge knjige..negdje tu su i stavljena pitanja koja najčešće pita..
Znači li to da trebam naučit samo prijevod i tih 33 pitanja i to je dovoljno za prolaz? pobogu, ne znam kako da naučim ovaj predmet...

Stefan

Bok ljudi,

zamolio bih nekog da mi odgovori, što točno bude na pismenom djelu ispita?
Kako uz faks i radim, ne stignem pratiti predavanja, tak da...

Unaprijed zahvaljujem :)

anamarija5

Znači li to da trebam naučit samo prijevod i tih 33 pitanja i to je dovoljno za prolaz? pobogu, ne znam kako da naučim ovaj predmet...
po mom mišljenju bi trebalo biti..mislim da njoj ionako nije bitno kako čitaš nego dal razumiješ to..pa si prevedeš riječi koje ne znaš i to je to (imaš i prijevode lekcija u skriptarnici).. a sad ta 33pitanja, ja sam učila sve a ne samo to iako znam da su mnogi prolazili čak i sa 4 samo na temelju tih pitanja (sad sam malo pogledala ta pitanja, uglavnom pokrivaju cijelo gradivo tako da bi trebala biti dosta)..nije taj predmet tako težak, ja sam učila svega par dana a profa je ok i ne traži puno tako da mislim da nećeš imati problema s učenjem :happy:

martina_sk

Administrator
Bok ljudi,

zamolio bih nekog da mi odgovori, što točno bude na pismenom djelu ispita?
Kako uz faks i radim, ne stignem pratiti predavanja, tak da...

Unaprijed zahvaljujem :)
prvi zadatak je stavljanje glagola u pravi oblik (present i past simple, present i past continous i passiv), drugi je ubacivanje ponudenih rijeci na pravo mjesto, u trecem dobijes definiciju i moras napisati sto je to (tu se trazi znanje rijeci) i zadnji je prijevod nekog ulomka s engleskog na hrvatski.

dea

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
pitance...za izvaredne studente kada mi dolazimo na ispit u vrijeme pismenog pa nas odmah pitaju ili nakon pismenog ili?

ljcolic

pitala sam profu... uglavnom u isto vrijeme, profa ispituje dok demosi cuvaju na ispitu

cocci

a kad inace bude usmeni? jer mi koji smo prosli preko kolokvija trebamo doci na upis ocjene.
mi koji smo prošli preko kolokvija smo se danas dogovarali s prof.kad da dođemo na usmeni, mogli smo birat kad želimo od ponedjeljka do četvrtka.

cocci

i u kojim terminima trebamo doci te dane?
pa za svakog je posebno određeno, bila je asistentica i baš je bila ljuta jer nisu svi došli da se dogovore za usmeni. oni koji su prošli preko kolokvija i prezentacija trebaju doći na konzultacije na upis ocjene. a za ostali su trebali se posebno dogovorit.

martina_sk

Administrator
pa za svakog je posebno određeno, bila je asistentica i baš je bila ljuta jer nisu svi došli da se dogovore za usmeni. oni koji su prošli preko kolokvija i prezentacija trebaju doći na konzultacije na upis ocjene. a za ostali su trebali se posebno dogovorit.
aha. hvala. pa mogla je najaviti da ce se dogovarati pa bi ljudi dosli. inace zadnji put nema nicega osim potpisa pa nitko nije ocekivao da ce biti ista znacajno na tom predavanju.

monii

aha. hvala. pa mogla je najaviti da ce se dogovarati pa bi ljudi dosli. inace zadnji put nema nicega osim potpisa pa nitko nije ocekivao da ce biti ista znacajno na tom predavanju.
Da, bilo je znacajno a potpisa nije bilo! Uzas...

Paris

Bok svima...
Kad ćete vi ić po potpise??
Nisam išla na kolokvije i nemem potpis i pošto se nisu djelili na zadnjem predavanju sad sam skroz zbunjena...
Dal trebam doć na konzultacije, i kad su uopče??
Hvala:ć

monii

Bok svima...
Kad ćete vi ić po potpise??
Nisam išla na kolokvije i nemem potpis i pošto se nisu djelili na zadnjem predavanju sad sam skroz zbunjena...
Dal trebam doć na konzultacije, i kad su uopče??
Hvala:ć
Ja takoder nisam isla na kolokvije, i nemam jos potpis. Dosla sam na zadnje predavanje ali nam asistentica (ili sto vec je) nije htjela dati potpise vec su bili dogovori za usmeni... Govorila je nesto da dodemo po potpise na konzultacije. Pa sam pogledala na webu :

Prof.dr.sc. Lelija Sočanac
ponedjeljak

15:30 – 16:30
Gundulićeva 10

soba 5

Namjeravam na pismeni u pon u 16:30 pa cu prije toga do njenog kabineta po potpis. Sigurno necu biti jedina...:crazy:

martina_sk

Administrator
na stranici naseg faksa pise krivi termin. Doc. dr. sc. Lelija Sočanac – srijedom od 16,30 do 17,30 sati (G 10, soba 5/I.) sigurno je tocniji taj s prava. tako da ne bi netko isao u ovo vrijeme :)

monii

na stranici naseg faksa pise krivi termin. Doc. dr. sc. Lelija Sočanac – srijedom od 16,30 do 17,30 sati (G 10, soba 5/I.) sigurno je tocniji taj s prava. tako da ne bi netko isao u ovo vrijeme :)
Sad si me zbunila, koji je termin na kraju tocan? ovaj gore koji sam ja navela sam vidjela na stranici pravnog fakulteta - termini konzultacija.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks