AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Sanjek

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
a jel citanje pitala samo iz knjige za pravnike?
Dok sam ja bila tamo da, ali samo izvanredne pita čitanje i prijevod iako je zadnji put jednu curu koja je redovna pitala prijevod, ali mislim da se profesorica zabunila pa je zato pitala.
Ne znam kako je bilo kasnije, ali prvo troje je moralo prevoditi brak i uglavnom se bazirala na tu knjigu za pravnike.
Moj ti je savijet da si lijepo odgovoriš na onih 33 pitanja i to lijepo naučiš i eventualno još malo pročitaš da bolje povežeš i neće bit problema.
Za prolaz su ti dovoljne samo osnove

Nirvana

jel neko ima tekstove za drugi semestar iz engleskog? ako može da mi pošalje na pm ili ih možda negdje mogu sama skinuti???

martina_sk

Administrator
Obavještavaju se studenti II. godine stručnog studija javne uprave da će se predavanje iz nastavnog predmeta Engleski jezik II. u srijedu 23. ožujka 2011. umjesto u 12:30 sati održati u 16:30 u D VIII./I. kat.

Jennifer

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
da li netko možda ima prijevode od ove tri lekcije pa da mi pošalje na mail ([email protected])...ili zna gdje ima taj prijevod pa da si skinem s neta... unaprijed hvala
1. Judicial control of public authorities
2. Police powers in Great Britain
3. The european court of justice

ssanjaa

Hey ljudi imam pitanje. Sad vidim da su prijave za eng danas i sutra a ja nisam sigurna dal trebam prijaviti eng ili ne, pa ako netko moze pomoci ako ne uhvatim prof danas na faxu. Naime vanredno studiram nisam dala još financiranje ali mogu izac na eng pa ce mi sacuvat ocijenu, tako da ne znam dal prijavljujem sad ovaj rok za 4mj ili tek kad polozim fin (a to ce bi trebalo biti 4mj) onda prijavim eng u 6mj pa mi samo ocjenu upise???
HVALA

Jennifer

evo dojmovi s današnjeg ispita: evo napokon i taj eng gotov...profa je ok...prvo je pitala čitanje i prijevod lekcije brak...onda par pitanja iz tog teksta, a onda još par pitanja iz ostalih lekcija...uglavnom sva pitanja koja je pitala imate među ovim pitanjima na forumu...

mini

jel itko zna sta ako se ne prode prvi kolokvij- jel se moze izac na drugi, i ako da, sta onda pita na usmenom?
ili jednostavno da odem na ispit? :D

wooya

poz svima!dal neko možda zna mail prof. Sočanac.hitno je i bitno:)

ipak ne treba:crazy:

manya

jel itko zna sta ako se ne prode prvi kolokvij- jel se moze izac na drugi, i ako da, sta onda pita na usmenom?
ili jednostavno da odem na ispit? :D
mislim da ako nisi prošla prvi kolokvij imaš pravo izići na drugi, pod uvjetom da si išla redovno na predavanja. a onda ako prodješ drugi,na usmenom pita gradivo iz prvog i iz drugog kolokvija. to znači da moramo ponovo proć sve one lekcije iz prvog kolokvija koje smo svi pozaboravljali...

čedomir

Molim vas, može me netko uputiti odakle učit ovaj predmet??? ima kakva skripta ili nešto slično? i koliko vremena treba za naučit? hvala!

martina_sk

Administrator
Molim vas, može me netko uputiti odakle učit ovaj predmet??? ima kakva skripta ili nešto slično? i koliko vremena treba za naučit? hvala!
najbolje je uciti iz prezentacija njenih koje imas ovdje Nastavni materijali - Katedra za strane jezike ;znaci prof sočanac, eng jezik upravne struke II. za pismeni je bitno nauciti rijeci. koliko ti treba vremena je individualno. dva-tri dana ako ti ide eng a vise ako ti ne ide...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks