AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Engleski jezik: II. godina

Nirvana

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
ljudi jel neko možda imao -18 bodova na kolokviju, ako ima neko takav može li reći koju je ocjenu dobio? hvala

Nirvana

ako je tako onda bih trebala tražiti ispravak jer mi nisu dobro zbrojeni bodovi pa trenutno imam -20, a trebala bih imati -18 bodova, zato bih trebala točno znati da li to utječe na ocjenu

dajte ljudi kaj niko nije imao -18 bodova

IVANA1102

ej ljudi jel mi moze tko reci kako ide postupak oko eng za izvanredne studente,sta profa pita i od kud bih mogla nabaviti tekstove???moj mail je [email protected] svaka pomoc je dobrodosla!!!hvala

:marina:

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pozdrav! Bila bi zahvalna nekome kad bi napisao koja je literatura za ispit, jer vidim da se spominje neka knjiga i skripta, a kad sam ja bila na predavanjima bile su dvije knjige, pa me zanima što je sad na kraju od tog troje, a i vidim neki pišu da je za izvanredne samo usmeni, a drugi pak usmeni i pismeni.
Ugl studiram izvanredno pa ako netko ima konkretne informacije kakav je ispit za nas?
Hvala!

anamarija5

Pozdrav! Bila bi zahvalna nekome kad bi napisao koja je literatura za ispit, jer vidim da se spominje neka knjiga i skripta, a kad sam ja bila na predavanjima bile su dvije knjige, pa me zanima što je sad na kraju od tog troje, a i vidim neki pišu da je za izvanredne samo usmeni, a drugi pak usmeni i pismeni.
Ugl studiram izvanredno pa ako netko ima konkretne informacije kakav je ispit za nas?
Hvala!
literatura ti je
knjiga eng za pravnike - lekcije:
22 - marriage
23 - divorce
24 - wills and inheritance
27 - the european court of justice
29 - types of english civil law
32 - economic, social and cultural rights
33 - forms of business organization in the united states
34 - judical control of public authorities
35 - police powers in great britain

i knjiga english for public administration study - lekcije:
7 - toward a european administrative space
8 - european administrative law principles
9 - administrative doctrines
10 - basic goals of administrative reform in croatia
11 - the e-government imperative
12 - e-government, information and communication technology and public value
13 - recommendations for modernisation of the croatian public administration

a redoviti imaju pismeni i usmeni, a mi vanredni samo usmeni i to na način da te pita čitanje kratkog ulomka iz ove prve knjige i da to pročitano prevedeš i onda te još pita par pitanja, tu negdje na prijašnjim postovima imaš pitanja koja najčešće pita..ja sam dala eng sad u 1.mj pa mislim da se ništa nije promijenilo odtad..

anamarija5

jel sigurna informacija da profa pita samo citanje iz prve knjige tj. one za pravnike
kad sam ja bila sve nas je pitala samo iz te knjige i to samo prve ulomke..
e sad jel baš uvijek tako to ne znam al pretpostavljam da bi trebalo biti jer mi je to već par kolega reklo..ja sam si ipak za svaki slučaj malo i tu drugu prevađala itd al na kraju me iz te druge knjige pitala samo jedno jedino pitanje..a kolegu koji je odg samnom je pitala jedno cijelo poglavlje da joj prepriča iz druge knjige al to samo zato što je on polagao razliku sa prava..

:marina:

literatura ti je
knjiga eng za pravnike - lekcije:
22 - marriage
23 - divorce
24 - wills and inheritance
27 - the european court of justice
29 - types of english civil law
32 - economic, social and cultural rights
33 - forms of business organization in the united states
34 - judical control of public authorities
35 - police powers in great britain

i knjiga english for public administration study - lekcije:
7 - toward a european administrative space
8 - european administrative law principles
9 - administrative doctrines
10 - basic goals of administrative reform in croatia
11 - the e-government imperative
12 - e-government, information and communication technology and public value
13 - recommendations for modernisation of the croatian public administration

a redoviti imaju pismeni i usmeni, a mi vanredni samo usmeni i to na način da te pita čitanje kratkog ulomka iz ove prve knjige i da to pročitano prevedeš i onda te još pita par pitanja, tu negdje na prijašnjim postovima imaš pitanja koja najčešće pita..ja sam dala eng sad u 1.mj pa mislim da se ništa nije promijenilo odtad..
Puno hvala!

jele48

pozdrav! stalno se piše da izvanredni imaju samo usmeni, a na popisu za ponedjeljak(14.02.) piše da je pismeni ispit u 16,30 h, znači ova teorija o usmenom pada u vodu!

anamarija5

pozdrav! stalno se piše da izvanredni imaju samo usmeni, a na popisu za ponedjeljak(14.02.) piše da je pismeni ispit u 16,30 h, znači ova teorija o usmenom pada u vodu!
to ti oni tak napišu (jedna kolegica mi je rekla da je to tako zato što na popisu ima i redovitih studenata a redoviti imaju i pismeni i usmeni)
ali vjeruj mi da vanredni imaju samo usmeni..ja sam prije mjesec dana dala engleski i samo me pitala dakle nisam apsolutno ništa pisala..tako da stvarno sumnjam da se nešto promijenilo..ili neka netko objasni to bolje ako zna..ili pošalji profesorici mail..ali kao što sam već napisala prije mjesec dana sam samo odgovarala eng tako da..

Sanjek

pa šta nitko nije bio na ispitu?
Bilo nas je desetak, dvije cure i ja smo prvo pisale pismeni, a onda nas je pitala usmeno pošto smo redovne.
Pismeni nije uvjet za prolaz, znači možeš imati negativan pismeni, svejedno ćeš odgovarati usmeno, ali ukoliko imaš pozitivan pismeni to ti je garancija za prolaz.
Ako se pokaže minimalna količina znanja i uloženog truda profesorica će dati prolaz. Lijepo naučite onih tridesetak pitanja koji su osnove i nema problema, prolaz je tu. Profesorica ruši samo u slučaju da se ne zna apsolutno ništa

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks