Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Sve plaćaš jednom uplatnicom koju dobiješ uz upisni materijal i na kojoj piše upisnina i školarina.
OK. znači kupim upisni materijal za I god. izvanrednog studija i platim školarinu 3.600,00 kn !
A upisnina??? ne sjećam se više... upisnina ide uz taj iznos ili na zasebnu uplatnicu
Ista situacija i kod mene.ovako sam si si odovorio na pitanje
znaci posto si prosle godine platio godinu kao izvaredan ona ti traje i ovu godinu znaci 2007/08
ne moras nista placati
ali koliko ja znam mislim da moras do referade da dobijes nekakvo pravo polaganja ispita
i to je to
definitivno ne placas
po mojem ipak ces se morati prosetati do referade, savjetujem ti da to obavis sto prije jer sada su guzve a kakve ce tek biti za par dana to cemo tek vidjeti
5800je li netko upisiva razliku druge godine? koliko se to plaća? ja sam bila parcijala druge i sada moram upisati ostala 4 predmeta i zanima me koliko se to plaća?
ja sam izvanredna ne moze bit toliko.5800![]()
sori ali nisi napisala da si vanredni pa sam odmah zaključila da si radovni,neznam koliko košta piše kod sobe 9 to znamja sam izvanredna ne moze bit toliko.
ludooo,što si čekala toliko,nadam se da će sve dobro proć i da obavezno javi kaka je prošlo,goooood luuuuck!!!!!!!ok thanks, sad si me utješila
probat ću onda idući tjedan sve u referadi riješit
a znam...ma bit će sve ok,još jednom sretno!!!ma nisam čekala tolko neg pare, pare treba nabavit![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.