AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

Međunarodni odnosi, vanjska politika i diplomacija

Siarisa

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Frendica je bila na prošlom roku i veli da je odmah ispravljao testove i upisival ocjene. tak da se nadam se da će bit i sad.
 

Marinica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
neka od pitanja koja su nam bila na drugom kolokviju

4 diplomatske funkcije / poslovi
godina ulaska HR u EU
procesi 4 usporedne tranzicije u RH
razdoblja u razvoju hrvatske diplomacije
diplomatsko pravo u užem i širem smislu
vrste odnosa između država
međunarodni dokumenti
 

capica

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
ideš baš na ispit ili samo na upis ocjene?!
položila sam ga preko kolokvija pa ne znam dal treba što prije profesoru javiti da dolazim samo na upis ocjene ...
 

havana80

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Pitanja na roku 10.6.: slucaj costa enel, 4 diplomatske funkcije, 4 vrste poslova dipl. predstavnistava, 4 tranzicije, razdoblja hrv diplomacije, tijela UN-a, nazivi akcija UN-a pocetkom 90-tih u Hrv, odnos medjunarodni odnosi- vanjska politika- diplomacija, god ulaska u Eu, dvije najvaznije diplomatske konvencije, odnosi izmedju drz, taktike, dipl pravo u uzem i sirem smislu... Odmah ispravlja i upisuje ocjene, bilo nas troje
 

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanja na roku 10.6.: slucaj costa enel, 4 diplomatske funkcije, 4 vrste poslova dipl. predstavnistava, 4 tranzicije, razdoblja hrv diplomacije, tijela UN-a, nazivi akcija UN-a pocetkom 90-tih u Hrv, odnos medjunarodni odnosi- vanjska politika- diplomacija, god ulaska u Eu, dvije
najvaznije diplomatske konvencije, odnosi izmedju drz, taktike, dipl pravo u uzem i sirem smislu... Odmah ispravlja i upisuje ocjene, bilo nas troje
Kaj nisu 2 i 3 navedeno pitanje zapravo isto ili?
 

Katarina J

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pitanja od jučer: definicija diplomacije, područja i ciljevi djelovanja javne diplomacije, diplomatsko komuniciranje i tri uvjeta, načelo nemješanja u unutarnje poslove države, koliko ima službenih jezika u EU, funkcije diplomacije i tijela vanjskog zastupanja... + neka pitanja koja su već navedena na forumu da se ne ponavljam. :)
 

mare1205

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
jučer sam bila jedina na ispitu, napisala ispit i prof ga odmah ispravio. Učila sam samo iz prezentacija i dobila 4. Pitanja su bila koja se inače ponavljaju na forumu.
 

tapravnica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ima li možda tko prezentacije s predavanja? Planiram se pripremiti za ispit u 11 mjesecu i čitam na forumu da su prezentacije najvažnije, a skinuli su ih s web stranice.
 

Ivanka J

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Rekao je jučer prof da za akademsku god 2016/2017 ne učimo po starim prezentacijama nego da će, kako koje predavanje prođe, objaviti na stranici PP prezentaciju koju trebamo učiti. U pripremi je knjiga tako da je bolje što prije riješiti ovaj ispit.
Kolokvij su u 4. i 8. terminu predavanja i ocjenu čuva koliko god treba. Dolazak na predavanja je uvjet za kolokvij.
Ima li tko knjigu Berkovića u pdf-u da mi pošalje na mail?
 
Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks