AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

whiskey20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ajde, malo ce te nahranit. Ajde onda cim nades page ranking poslove u knjizi GP javi brzo brzo.
Gle lijeci svoje frustracije na takvima ko ti,a moje komentare zaobiđi.ne radi se pametna da te nebi zaboljelo.

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Gle lijeci svoje frustracije na takvima ko ti,a moje komentare zaobiđi.ne radi se pametna da te nebi zaboljelo.
Sorry, ali tvoj post o ovome je nemoguce zaobici. Ne "radim" se pametna, ja jesam pametna.

whiskey20

Sorry, ali tvoj post o ovome je nemoguce zaobici. Ne "radim" se pametna, ja jesam pametna.
Fakat, bas sam zgrijesila jer sam pitala nekaj kaj se trazi na ispitu,znas,za takve stvari ovaj forum i postoji,al hej,ima i takvih ko ti pa se dizu u nebesa,zalosno.

Aine

Fakat, bas sam zgrijesila jer sam pitala nekaj kaj se trazi na ispitu,znas,za takve stvari ovaj forum i postoji,al hej,ima i takvih ko ti pa se dizu u nebesa,zalosno.
Buduci da ides na komisiju, koliko si puta procitala knjigu?
Ako nisi, procitaj i nadi taj pojam.
Btw, objasnjeno ti je sve tocno tamo gdje si nasla to pitanje. Samo malo bolje citaj ubuduce.

whiskey20

Niti jedanput niti ne planiram,da imam knjigu nebi postavila to pitanje,nekak ti nejde logika.
Ajde,ti si autorica prepisane skripte pa znas,bas ti hvala na nicemu.

Aine

Niti jedanput niti ne planiram,da imam knjigu nebi postavila to pitanje,nekak ti nejde logika.
Ajde,ti si autorica prepisane skripte pa znas,bas ti hvala na nicemu.
Niti jednom? Bas bas? Sretno ti onda bilo.
Daj si procitaj tamo sto ti pise, ajde.
Koja autorica? Mica, ubacila sam u nju samo novine iz knjige. Relax.

whiskey20

Niti jednom? Bas bas? Sretno ti onda bilo.
Daj si procitaj tamo sto ti pise, ajde.
Koja autorica? Mica, ubacila sam u nju samo novine iz knjige. Relax.
Ajde se brini za sebe,a ne moje ucenje.
Hahaha jesi a?onda fakat imas problema s vidom ak su tebi to novine.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks