gia jordan
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ona skripta od 192 str
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Evo, prošla.Kako su prošle komisije?
Ovo za isprave nemam pojma, ja bi rekla da se ovjerava potpis, solemizira ali nemam pojmaEvo, prošla.
Bilo nas je 6, 2 cure s poreznog i nas 4 s upravnog. 3 su pale, a neznam kak su prošle ostale dvije. Ispitivali su Gliha, Matanovac i Nikšić, s time da je mene umjesto Nikšića ispitivala Josipović.
Pitanja: Pravni posao i vrste, primjer jednostranog pr. posla, primjer pr. posla za slučaj smrti, kako se stječe pravo vlasništva nad nekretninama, da li se kod isprave potrebne za upis u ZK ovjerava potpis ili sadržaj, nužni dio nasljedstva, tko su nužni nasljednici, da li uvijek svi nužni nasljednici imaju pravo nasljeđivati (tako nekako), šteta, vrste štete.
Da, potpis se ovjeravaOvo za isprave nemam pojma, ja bi rekla da se ovjerava potpis, solemizira ali nemam pojma
A sto si to oni umisljaju? Ovo pitanje za isprave je jedno od najpoznatijih trik pitanja koje daju pravnicama jer Gavella kaze jedno, a Gliha drugo. Ajde bjezi.Evo, prošla.
Bilo nas je 6, 2 cure s poreznog i nas 4 s upravnog. 3 su pale, a neznam kak su prošle ostale dvije. Ispitivali su Gliha, Matanovac i Nikšić, s time da je mene umjesto Nikšića ispitivala Josipović.
Pitanja: Pravni posao i vrste, primjer jednostranog pr. posla, primjer pr. posla za slučaj smrti, kako se stječe pravo vlasništva nad nekretninama, da li se kod isprave potrebne za upis u ZK ovjerava potpis ili sadržaj, nužni dio nasljedstva, tko su nužni nasljednici, da li uvijek svi nužni nasljednici imaju pravo nasljeđivati (tako nekako), šteta, vrste štete.
Pale smo I mi ostale, dakle jedina si ti kolegice prosla!Evo, prošla.
Da. Kod Glihe, Matanovac i JosipovicTo su sada bile komisije?
Stvarno mi je zao.Da. Kod Glihe, Matanovac i Josipovic
Ajoj baš mi je žaoPale smo I mi ostale, dakle jedina si ti kolegice prosla!
Problem usmenih je: prvo pitanje ne krenes dobro odgovarat, ne "teče" odgovor , iako znas I ucio si. Često na osnovi toga zakljuce da neće ispitivati dalje. Koliko utroška vremena, a ne možeš iskazat to što si naučio. Mene je profesorica Josipovic na prvu moju riječ o zabludi kod pobojnosti prekinula I komentarom me skroz zbunila... I stvarno nisam ni ocekivala da ce nas ona ispitivati :O![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.