Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
To i mene zanima, jel profa rekla sta na predavanju, kad bi moglo biti?Bok, jel znate možda u koje doba dana se održavaju usmeni ispiti?
da li su u jutarnjem ili popodnevnom terminu, postoji li pravilo ili je nasumično?
pitam jer mi je važno zbog posla s kojeg ne mogu izaći prije 15h.
Gdje ce biti?Srijeda, 14:30, Kanceljak
Njezin kabinet, TMT 3, soba 6, u prizemlju.Gdje ce biti?
Može se samo doći slušati ispit?? Ja ga prijavio, ali ne želim se sramotiti.dođem slušati![]()
moze se slušati naravnoMože se samo doći slušati ispit?? Ja ga prijavio, ali ne želim se sramotiti.![]()
Super. Hvala ti na odgovoru. U tom ću slučaju svakako otići poslušati ispit.moze se slušati naravno
Ma ne treba , ja kad sam odgovarala bilo ih 10 za slušanje i sve ih pustilaSuper. Hvala ti na odgovoru. U tom ću slučaju svakako otići poslušati ispit.
Mislio sam da se možda treba najaviti i sl.
Nisam slušać, ali sam ipak čuoKolege slušaći i vi koji ste odgovarali danas, kako je proslo? Kakve su ocjenu u prosjeku? Ima li petica![]()
Normalno da postoji u Wordu.Hej, može li mi netko reći postoji li skripta od Aine da je u wordu? Htjela bih promjeniti iz šarenog u crno bijelo, no, međutim u .pdf formatu ne mogu.![]()
Znam to, ali brinu me riječi koje su highlightane bojama, znači gdje je kompletna pozadina riječi u nekoj boji. Kod crno-bijelog printanja, ako se ne varam ili će riječ ispasti crna, ili će imati razne nijanse sive pozadine što će mi učiniti skriptu nepreglednom. I neke stvari bi si htjela malo urediti po svom ukusu, ali ne mogu naći u skriptarnici Word verziju Aine skripte.Normalno da postoji u Wordu.Ali, ako PDF printaš u crno-bijelome, bit će ti crno-bijelo bez obzira što je dokument "šaren".
![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.