AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Luka11/7

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Bok, jel znate možda u koje doba dana se održavaju usmeni ispiti?
da li su u jutarnjem ili popodnevnom terminu, postoji li pravilo ili je nasumično?
pitam jer mi je važno zbog posla s kojeg ne mogu izaći prije 15h.

Majaa

Jel profa mozda rekla kad bi mogao biti ispit?
[DOUBLEPOST=1478622823,1478622580][/DOUBLEPOST]
Bok, jel znate možda u koje doba dana se održavaju usmeni ispiti?
da li su u jutarnjem ili popodnevnom terminu, postoji li pravilo ili je nasumično?
pitam jer mi je važno zbog posla s kojeg ne mogu izaći prije 15h.
To i mene zanima, jel profa rekla sta na predavanju, kad bi moglo biti?

Majaa

Kolege slušaći i vi koji ste odgovarali danas, kako je proslo? Kakve su ocjenu u prosjeku? Ima li peticao_O:D:D

Irenaa

Evo ako nekome treba, pitanja sa komisije sa ovog roka: Šteta, pretpostavke odgovornosti, krivnja, nasljedni redovi, tko nasljeđuje u 3 nasljednom redu , sluznosti, nužni prolaz.. profesori su bili ok ,ali bitno im je da znaš obvezno i stvarno pravo jer to najviše pitaju.Prvi dio ništa nisu pitali. :)

Posljednje uređivanje:

Chelsea94

I ja se pridružujem pohvalama za prof Kanceljak :) mislim da je najbitnije da prvo pitanje odgovorite jako dobro, pa dalje slobodno i na jednom dijelu zaštekate...ja sam npr. prvo pitanje iz općeg dijela (ništetnost, simulacija) odgovorila super, i drugo pitanje me pitala iz stvarnog prava (prava služnosti) skroz pomotala, sva sam zablokirala jednostavno i postavila mi je milijun potpitanja da me navede na odgovor, ali uzalud haha onda me pitala još i etažno vlasništvo iz stvarnog, i to sam odgovorila katastrofa i već sam pomislila da će me rušit, al je dalje prešla na obvezno, (odgovornost za materijalne nedostatke) i iz nasljednog me pitala oporuku, karakteristike oporuke i mislim da je to to, i to sam dobro odgovorila...al eto, ipak sam dobila 2 jer sam stvarno pravo zbilja zbrljala...i ne zamjeram joj :) trudi se i pita osnove, sva pitanja su već tu na forumu i ponavljaju se, i kaj je najbolje, ne zamjera ak svojim riječima odgovarate, ako neki pravni termin krivo kažete, ispravi vas i ne uzima to za zlo...Učila sam iz skripte Aine i dovoljna je...lako se da dobiti i 4 i 5 na temelju nje...ja sam se riješila jednog velikog tereta i druge godine :D sretno svima, i samo bez straha, nije baš tak strašan ovaj predmet, samo treba kontinuirano učiti i ponavljati da sjedne :)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Kolege slušaći i vi koji ste odgovarali danas, kako je proslo? Kakve su ocjenu u prosjeku? Ima li peticao_O:D:D
Nisam slušać, ali sam ipak čuo :) kako je jedna kolegica dobila pet na ovom roku. Ne poznajem ju, ali bi bilo fora da se javi i podijeli svoja iskustva.

steef

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej, može li mi netko reći postoji li skripta od Aine da je u wordu? Htjela bih promjeniti iz šarenog u crno bijelo, no, međutim u .pdf formatu ne mogu.:)

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Hej, može li mi netko reći postoji li skripta od Aine da je u wordu? Htjela bih promjeniti iz šarenog u crno bijelo, no, međutim u .pdf formatu ne mogu.:)
Normalno da postoji u Wordu. :) Ali, ako PDF printaš u crno-bijelome, bit će ti crno-bijelo bez obzira što je dokument "šaren". :)

steef

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Normalno da postoji u Wordu. :) Ali, ako PDF printaš u crno-bijelome, bit će ti crno-bijelo bez obzira što je dokument "šaren". :)
Znam to, ali brinu me riječi koje su highlightane bojama, znači gdje je kompletna pozadina riječi u nekoj boji. Kod crno-bijelog printanja, ako se ne varam ili će riječ ispasti crna, ili će imati razne nijanse sive pozadine što će mi učiniti skriptu nepreglednom. I neke stvari bi si htjela malo urediti po svom ukusu, ali ne mogu naći u skriptarnici Word verziju Aine skripte.
Pa ako bi netko bio ljubazan ili mi dao link ili poslao ovako bila bih jako zahvalna:D:D

nijo

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Znam da vjerojatno pitam gluposti i idem u off topic ali zanima me drugo mišljenje.... Može li se do rokova u drugom mjesecu spremiti građansko, pravo društava i položiti drugi kolokvij iz EUPa (zadnja 3 poglavlja), u slučaju da to nije moguće trebam prijedlog što da izbacim. Hvala unaprijed.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks