AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Pozz,trazila sam slavnu skriptu po kojoj svi prolaze iz gradanskog u skriptarnici al mislim da su je uklonili pa je nemogu nac pa ak ima netko da mi posalje na e-mail?
Po x-ti put, skripte se NE UKLANJAJU. Pogledaj malo bolje.

Claudia

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel se potpisuje na predavanjima?
Da
[DOUBLEPOST=1476115921,1476115753][/DOUBLEPOST]Ljudi, jel' može netko preporučit neku dobru skriptu? Iz koje bi bilo najsigurnije učit? :D Kad sam vidjela obim knjige, došlo mi je da plačem. hahah xD

Akrap

Pozdrav ljudi,dal moze neko napisat šta treba točno rec na pitanje Zelenaški ugovor ? A sto za posjedovnu tužbu ? Ako neko zna pliss,hvala

uniball

Dobio sam tako jednu lijepu i sexy zabranu polaganja Upravljanja ljudskih potencijalima da je to nevjerojatno nešto. Ako me ikad napenale iz ovog faksa to će biti zbog tog predmeta. Anyway, okrenuo bih se Građanskom, pa me zanima zna li netko okvirno kada bude rok u jedanaestom mjesecu za Građansko. Stignem li ga spremiti po skripti od @Aine?
U jedanaestom je jedan ili dva roka? Nagađam da je jedan.

Darijana

Dobio sam tako jednu lijepu i sexy zabranu polaganja Upravljanja ljudskih potencijalima da je to nevjerojatno nešto. Ako me ikad napenale iz ovog faksa to će biti zbog tog predmeta. Anyway, okrenuo bih se Građanskom, pa me zanima zna li netko okvirno kada bude rok u jedanaestom mjesecu za Građansko. Stignem li ga spremiti po skripti od @Aine?
U jedanaestom je jedan ili dva roka? Nagađam da je jedan.
:( za uljp...rokovi su 14.11 i naravno samo jedan
[DOUBLEPOST=1476562648,1476562527][/DOUBLEPOST]Eh da ne želim biti negativna al bit će ti jako nategnuto građansko za 11 mj ...kreni učiti u svakom slučaju pa ćeš vidjeti kak će ti ići

Horiemon

Kronično vaš, 0-24
Pozz,trazila sam slavnu skriptu po kojoj svi prolaze iz gradanskog u skriptarnici al mislim da su je uklonili pa je nemogu nac pa ak ima netko da mi posalje na e-mail?
Zašto misliš da bi itko ikad uklonio skriptu iz skriptarnice? Ne podyebavam, nego me ozbiljno zanima. Nadam se odgovoru.

uniball

Ima mozda netko kome je upis gotov pa ima popis rokova na studomatu da nam napise kada je rok?
@uniball stignes, samo pocni danas ;).
Uspoređujem tvoju skriptu i Montaninu. Jesi li je koristila kao predložak i samo je nadopunila. Koje su točno razlike? Thx

pepa95

Zašto misliš da bi itko ikad uklonio skriptu iz skriptarnice? Ne podyebavam, nego me ozbiljno zanima. Nadam se odgovoru.
Pa gle svakakvih ljudi ima sta ja znam,posto ju nisam mogla nac to mi je prvo palo napamet
[DOUBLEPOST=1477002147,1477001528][/DOUBLEPOST]
Po x-ti put, skripte se NE UKLANJAJU. Pogledaj malo bolje.
Okej sry nisam znala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks