Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Evo i mene sretniceKomisija petak u 9:45. Koliko nas ima za komisiju?
Ja sam kad I tiKomisija petak u 9:45. Koliko nas ima za komisiju?
Pa i ja sam u 9:45Ja sam kad I ti![]()
Sretno nam biloPa i ja sam u 9:45ajme bit ce veselo to jutro
Zna li netko od vas koji su to page ranking poslovi?sad bas gledam da prof.matanovac to voli pitatiSretno nam bilo![]()
Neznam, ovo prvi puta čujemZna li netko od vas koji su to page ranking poslovi?sad bas gledam da prof.matanovac to voli pitati
Ne trollam nego se borim da prodem komisiju za tvoju informaciju.@whiskey20 ne trollaj.
Ajde, malo ce te nahranit. Ajde onda cim nades page ranking poslove u knjizi GP javi brzo brzo.Ne trollam nego se borim da prodem komisiju za tvoju informaciju.
Gle lijeci svoje frustracije na takvima ko ti,a moje komentare zaobiđi.ne radi se pametna da te nebi zaboljelo.Ajde, malo ce te nahranit. Ajde onda cim nades page ranking poslove u knjizi GP javi brzo brzo.
Sorry, ali tvoj post o ovome je nemoguce zaobici. Ne "radim" se pametna, ja jesam pametna.Gle lijeci svoje frustracije na takvima ko ti,a moje komentare zaobiđi.ne radi se pametna da te nebi zaboljelo.
Fakat, bas sam zgrijesila jer sam pitala nekaj kaj se trazi na ispitu,znas,za takve stvari ovaj forum i postoji,al hej,ima i takvih ko ti pa se dizu u nebesa,zalosno.Sorry, ali tvoj post o ovome je nemoguce zaobici. Ne "radim" se pametna, ja jesam pametna.
Buduci da ides na komisiju, koliko si puta procitala knjigu?Fakat, bas sam zgrijesila jer sam pitala nekaj kaj se trazi na ispitu,znas,za takve stvari ovaj forum i postoji,al hej,ima i takvih ko ti pa se dizu u nebesa,zalosno.
Niti jednom? Bas bas? Sretno ti onda bilo.Niti jedanput niti ne planiram,da imam knjigu nebi postavila to pitanje,nekak ti nejde logika.
Ajde,ti si autorica prepisane skripte pa znas,bas ti hvala na nicemu.
Ajde se brini za sebe,a ne moje ucenje.Niti jednom? Bas bas? Sretno ti onda bilo.
Daj si procitaj tamo sto ti pise, ajde.
Koja autorica? Mica, ubacila sam u nju samo novine iz knjige. Relax.
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.