Aine
Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Koliko sam čula prof. Kuštrak Managić više nije na faksu, a i na stranici katedre je nema među djelatnicima.
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Koliko sam čula prof. Kuštrak Managić više nije na faksu, a i na stranici katedre je nema među djelatnicima.
Plačem cijelu noć od tuge, ne mogu doći sebi.Gdje ode, sirota?![]()
Meni ipak ona djeluje prijateljskije od Keglevićke koja će ju sada s ekipom Matanovac-Hano-Kanceljak zamijeniti na rokovima.Plačem cijelu noć od tuge, ne mogu doći sebi.
Prijateljskije? Jesi bila ikada kod nje na roku?Meni ipak ona djeluje prijateljskije od Keglevićke koja će ju sada s ekipom Matanovac-Hano-Kanceljak zamijeniti na rokovima.
Jesam. Dva putaPrijateljskije? Jesi bila ikada kod nje na roku?
Vidiš meni je upravo to radila kada nisam znala ništa reći vezano uz pokućstvo.Ne kažem da je lagano, nije ni kod koga, ali bar ne okreće očima, ne drami i ne skače na prvo krivo izražavanje k'o Keglevićka. Osobni dojam
Pa zato i dijelimo iskustva na forumu, zar ne? Nitko nije rekao da te nije gnjavila s xy pitanjem i da je superkul. Samo je sve individualno.Vidiš meni je upravo to radila kada nisam znala ništa reći vezano uz pokućstvo.
I kakve veze ima ako netko preokreće očima? To mi je presmiješno kako se svi zgražaju toga.
Kada se zaposlite, preokretanje očima je mačji kašalj.a zato i dijelimo iskustva na forumu, zar ne? Nitko nije rekao da te nije gnjavila s xy pitanjem i da je superkul. Samo je sve individualno.
A mislim da je rijeđi slučaj da je netko doživio preokretanje očima od profesora na ispitu, a da to nije praćeno nekom zajedljivom dosjetkom. Osobito na ispitu kao što je građansko pravo gdje i korektna atmosfera može uvelike pomoći.
Kolege koji su prijavili prvi rok, provjerite studomat jer je doslo do promjena dana i vremena usmenih, ja sam danas slucajno skuzila kod sebe i zvala referadu pa su rekli da je prvi put bilo krivo
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.