AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

marina24

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Bilo nas je osmero. Prvo nas je 5 odgovaralo.Prosle smo jedna cura i ja, a ostale tri cure je rusio. Pitanja su bila o krivnji, raskid ugovora, lisenje nasljednika, gradenje tudim materijalom na tudem zemljistu i koje se nacelo uz to veze, objektivna i subjektivna odgovornost za stetu, javna dobra, odgovornost maloljetnika, fiktivni ugovori i dalje nisam zapamtila. Ugl. za prolaz se moraju znat osnove o tome sto pita. Ali profesor je stvarno ok

Pardon, nisu fiktivni nego fiksni ugovori

Tinčica

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Nema ni na fejsu, ili je prolaznost jako dobra pa ljudi preveseli ne misle na nas koji muku mučimo s građanskim ili je tako loše da nemaju volje ni za čim.

fakin

Super Moderator
ili je 11. mjesec i prvi rok i malo ljudi općenito izlazi na ispite jer je i na drugim predmetima slabo ostavljanje komentara na ovom roku...

Marija92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Ja sam bila kod Matanovac i od 4 cure niko nije prosao...sve zajedno ispitivanje je trajalo mozda 5 minuta i sve smo pale

Aine

Ja sam bila kod Matanovac i od 4 cure niko nije prosao...sve zajedno ispitivanje je trajalo mozda 5 minuta i sve smo pale
sto vas je pitala? da li stvarno niste znale ili?

ja inace jos nisam polozila gp, namjeravam u 2mj. problem je sto imam ekstremnu averziju prema ovom predmetu jer smatram da nam uopce ne treba.

asi

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hej, znači novo izdanje knjige Građansko pravo 2014 bez Zakona o nasljeđivanju trebamo znati za rok u 2.mj.?

sufi

Molila bih info od redovnih studenata koji pohađaju predavanja do koje lekcije su stigli na predavanjima? Jeste li stvarno pravo zavrsili?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks