AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

mape5

Super Moderator
sto vas je pitala? da li stvarno niste znale ili?

ja inace jos nisam polozila gp, namjeravam u 2mj. problem je sto imam ekstremnu averziju prema ovom predmetu jer smatram da nam uopce ne treba.
ajde primi se posla..... i treba nam taj predmet ;)nemoj si stvarati averziju prema njemu.

A što se tiče prof. Matanovac, kod nje sam odgovarala i nitko nije prošao...6 nas je nagurala u onaj sobičak i katastrofalno držanje. Dok Hano je bio... ma izvrstan - najugodniji ispit do sada... stvarno

sufi

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Meni sad vise nije jasno tko sve ispituje nas faks na ispitima. Prof Matanovac znaci opet je tu..jer nije je bilo lani. A kaj asistentice ne pitaju ove god? Pa koliko ih ima na toj katedri!

sufi

Sorry kak misliš to .."kakav tip pitanja" Pa pitanja su ti navedena u prethodnim postovima, vrlo konkretna bez brige nisu odokativna vec tak i pitaju na rokovima.

Akrap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Jel zna neko nesta o ovim fiksnim ugovorima gdi je to u knjizi ili skripti ne mogu nać ..također i lišenje nasljednika šta tu treba tocno reci ako neko zna ?..hvala

marina24

O fiksnim ugovorima ti pise na stranici 484. u knjizi, to ti spada pod raskid ugovora ex lege. A o lisenju imas na 759.svega jednu stranicu napisano pa to nauci

Akrap

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Hvala puno ..jos samo me zanima jel treba one ugovore sve strebat ili je dovoljna samo kupoprodaja i ug o doz i dos i darovanje ?hvala

pravnik5

Matanovac je meni, osobno, bila dosta neprofesionalna i izrazito zivcana. Ona uglavnom samp hoce primjere i primjere, dzabe znas svu teoriju, njoj je najbitnije da kuzis o cemu se radi i konkretiziras. Rusi prakticki na temelju jednog pitanja.

jelka21

i to je to? samo dojmovi od hana i matanovac? pa nije valjda da su samo oni ispitivali na prošlom roku, ak ima jos tko kakvo iskustvo, lijepo bih molila da ga podijeli u par kratkih riječi, ne morate romane pisati :D drugi mjesec bu začas... :(

pravnik5

i to je to? samo dojmovi od hana i matanovac? pa nije valjda da su samo oni ispitivali na prošlom roku, ak ima jos tko kakvo iskustvo, lijepo bih molila da ga podijeli u par kratkih riječi, ne morate romane pisati :D drugi mjesec bu začas... :(
Ja sam bila kod Hana, cura gore je sve napisala kaj je ispitival. Koliko mi je jedna kolegica rekla, ona je bila kod Kustrak Managic i rekla da je prof jako dobra. Da neku temu, njima je dala pravo vlasnistva i ti pricas o tome kaj znas, ak nekaj bitno fali, pokusava ti pitanjem pomoci i rusi ako ne znas osnove. Koliko se sjecam, rekla je da je nju pitala treci nasljedni red i objasniti, ostalog se ne sjecam :/ Nadam se da sam bar malo pomogla, sretno ti! :)

Silvia

Evo i mene, krećem za ozbiljno... učiti... građansko. Kol'ko vidim, Hano i Managić su ok profači, Matanovac malo manje. Baš se veselim :(

Aine

Evo i mene, krećem za ozbiljno... učiti... građansko. Kol'ko vidim, Hano i Managić su ok profači, Matanovac malo manje. Baš se veselim :(
Krećem i ja. Napokon sam se odlucila riješiti ovoga. I ja se baš veselim. Sretno!

selma

Koliko sam čula prof. Kuštrak Managić više nije na faksu, a i na stranici katedre je nema među djelatnicima.

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks