AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

selma

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Plačem cijelu noć od tuge, ne mogu doći sebi.
Meni ipak ona djeluje prijateljskije od Keglevićke koja će ju sada s ekipom Matanovac-Hano-Kanceljak zamijeniti na rokovima. :D Kod nje sam dala ispit. U svakom slučaju, good luck svima koji pripremaju građansko. :)

selma

Prijateljskije? Jesi bila ikada kod nje na roku?
Jesam. Dva puta :D Slušala sam njena predavanja, išla slušati i ispit i nakraju dala kod nje građansko.
Ne kažem da je lagano, nije ni kod koga, ali bar ne okreće očima, ne drami i ne skače na prvo krivo izražavanje k'o Keglevićka. Osobni dojam.
Uostalom, nebitno. Ionako više nije ispitivač.

Aine

Ne kažem da je lagano, nije ni kod koga, ali bar ne okreće očima, ne drami i ne skače na prvo krivo izražavanje k'o Keglevićka. Osobni dojam
Vidiš meni je upravo to radila kada nisam znala ništa reći vezano uz pokućstvo.

I kakve veze ima ako netko preokreće očima? To mi je presmiješno kako se svi zgražaju toga.

selma

Vidiš meni je upravo to radila kada nisam znala ništa reći vezano uz pokućstvo.

I kakve veze ima ako netko preokreće očima? To mi je presmiješno kako se svi zgražaju toga.
Pa zato i dijelimo iskustva na forumu, zar ne? Nitko nije rekao da te nije gnjavila s xy pitanjem i da je superkul. Samo je sve individualno.
A mislim da je rijeđi slučaj da je netko doživio preokretanje očima od profesora na ispitu, a da to nije praćeno nekom zajedljivom dosjetkom. Osobito na ispitu kao što je građansko pravo gdje i korektna atmosfera može uvelike pomoći.

Aine

a zato i dijelimo iskustva na forumu, zar ne? Nitko nije rekao da te nije gnjavila s xy pitanjem i da je superkul. Samo je sve individualno.
A mislim da je rijeđi slučaj da je netko doživio preokretanje očima od profesora na ispitu, a da to nije praćeno nekom zajedljivom dosjetkom. Osobito na ispitu kao što je građansko pravo gdje i korektna atmosfera može uvelike pomoći.
Kada se zaposlite, preokretanje očima je mačji kašalj.

mape5

Super Moderator
Inače mrzim preokretanje, očima, a mislim da je najmanje korektno od bilo kojeg profesora da koluta očima dok sjedimo ispred njih. Ta njihova preuzvišenost i nadmoć koju iskazuju pred nama studentima, koji smo ionako u stresnoj situaciji pred ispit uopće nije fora. Kad sam ja bila kod Matanovac, tak je kolutala svima, ne samo meni, a meni je to tak diglo živac, koju se pi ma tu kofrčiš?!?!? Pa kaj ak sam upotrijebila krivu riječ? ispravila sam se i.... al uzdisaji, treperenje očima...jbte nislila sam da bu dobila infarkt. Kaje to normalno? Pa nije. Kako sam kulturno položila kod Hane Ernsta, profesor je smiren, ugodan, djeluje opuštajuće, osjećala sam se ravnopravno s njime i to mi je olakšalo sam ispit, tako da sam izašla puna pozitivnih dojmova.

A što se tiče kolutanja očiju na poslu, što veli Aine... ja koristim šestar :)

sufi

baš si to dobro sve napisala..ima jedna stara izreka koja kaže "gospodin se ne postaje, gospodin se rodiš" uzalud ti titule ispred prezimena ak se ovak ponašaš prema ljudima. možeš napisati tisuće stručnih članaka,knjiga, radova..jer sve pada u drugi plan, ovo ti je najbolja reklama. O čovjeku puno govori način na koji tretira one s druge strane stola, čak ako ih u sebi smatra daleko ispod svoje razine. Često smo slušali na ovom faksu da se moramo osjećati blagoslovljenima kaj za malo para dobijamo vrhunsko obrazovanje, vani tak ne bi mogli ;) i onda dođeš na ispit ..i krene kolutanje, a ti si misliš da si u lunaparku na parkingu Ine..teleportirana iz tmt 3. baš me zanima kaj bi rekli takvi prof.da ih pitamo da li ekipa vani na faksu dobiju za školarinu koju su platili i tak vrhunski tretman..da ne velim đir na vrtuljku!? ups..ne zamjerite raspisala se..

Aine

Ali kužite curke, jednostavno si ne smijete dopustiti da vas to kolutanje, uzdisanje i eventualno popratno komentiranje tangira. Mene apsolutno ne zanima što ona ima svoje idiotske tikove ili koji k to već je. Ako misli da će me time ne znam, dekoncentrirat ili napraviti da se osjećam manje vrijednom, glupom ili nešto slično, e onda se je gaadno prevarila. I sufi je super rekla, gospodinom se rodiš. Lijepo ponašanje, bonton i ostale komponente normalne komunikacije kako u svakodnevnom životu pa tako i u poslovnom stječeš kroz život iskustvom. A ako si ti stoka, sorry srce sve što mogu je nasmijat ti se u facu.

Marija92

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Može molim vas netko tko je sad na komisiji napisati kad ima ispit i koji profesori su mu u komisiji.,Hvala

kikiko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Kolege koji su prijavili prvi rok, provjerite studomat jer je doslo do promjena dana i vremena usmenih, ja sam danas slucajno skuzila kod sebe i zvala referadu pa su rekli da je prvi put bilo krivo

Leptiric_20

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Kolege koji su prijavili prvi rok, provjerite studomat jer je doslo do promjena dana i vremena usmenih, ja sam danas slucajno skuzila kod sebe i zvala referadu pa su rekli da je prvi put bilo krivo

kada je ispit??

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks