AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

malatina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
I ja molim da netko napise izmjene koje su...
U kojem vremenakom terminu inace bude ispit? Nisam iz zga pa mi se ne ide bas samo po indeks pa bi ga pokupila taj dan kad je ispit, valjd nece biti problema ako dodem na ispit bez indeksa pa ga naknadno donesem ako bude bilo potrebno...

arnela

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Za ovaj ispit ne pomažu skripte ni pitanja s foruma jer na svakom roku vrijede drugačija pravila,jednom pitaju osnovno, što znači da ti je za prolaz potrebno osnovno znanje i sreća a drugi put pile po nekim stvarima koja opće nisu spomenuta u onim sakupljenim pitanjima, niti objašnjena u skripti, a čak ima i situacija da pitaju i objašnjenja kojih nema ni u knjizi.
O tome da ljudi dolaze i nespremljeni na ispit je istina i da ne znaju guknut ni slova također ima, ali molim vas da na jučerašnjoj komisiji od 7 ljudi prođe samo jedna cura (trudna) i dobije jedva 2 ???
Zar ostali kad su četvrti put došli na ispit ne znaju ni osnove koje bi bile dovoljan za 2, pa što tu treba znati za izvrstan???
Problematika ovog ispita sasvim je drugačija!
točno.za ovakve ispite ne postoji obrazac po kojem se ispituje, hvala na konstruktivnom savjetu i smjernicama .

nogalo007

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Može mi netko reći,onako u kratkim crtama što sve treba znati kod onog suvlasništva,etažnog vlasništva i zajedničkog vlasništva. Hvala!:grin:

pravnik5

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Molim Vas, moze li mi netko reci koliko vam je okvirno trebalo za nauciti ovaj predmet? Ja to citam i imam osjecaj da mi ni godina dana nebi bila dosta.. :(

Darijana

kakva je prof Kuštrak Managić?
jesi i ti kod nje? nemam pojma na forumu ima jedna rečenica o njoj s prošlog roka i to pitanja koja ja uopće nisam učila a na pravokutniku su tak tak komentari ugl nisam baš sretna...

martinatt

jesi i ti kod nje? nemam pojma na forumu ima jedna rečenica o njoj s prošlog roka i to pitanja koja ja uopće nisam učila a na pravokutniku su tak tak komentari ugl nisam baš sretna...
jesam,vidit cemo sve.i ja sam trazila al nepise nista o njoj :/

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks