Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Mozepozz
jel s emoze slusat ispit???hvala
točno.za ovakve ispite ne postoji obrazac po kojem se ispituje, hvala na konstruktivnom savjetu i smjernicama .Za ovaj ispit ne pomažu skripte ni pitanja s foruma jer na svakom roku vrijede drugačija pravila,jednom pitaju osnovno, što znači da ti je za prolaz potrebno osnovno znanje i sreća a drugi put pile po nekim stvarima koja opće nisu spomenuta u onim sakupljenim pitanjima, niti objašnjena u skripti, a čak ima i situacija da pitaju i objašnjenja kojih nema ni u knjizi.
O tome da ljudi dolaze i nespremljeni na ispit je istina i da ne znaju guknut ni slova također ima, ali molim vas da na jučerašnjoj komisiji od 7 ljudi prođe samo jedna cura (trudna) i dobije jedva 2 ???
Zar ostali kad su četvrti put došli na ispit ne znaju ni osnove koje bi bile dovoljan za 2, pa što tu treba znati za izvrstan???
Problematika ovog ispita sasvim je drugačija!
da moguće jepozz, jel netko dal je moguće biti kod istog prof 2 puta zaredom?
U petak poslje 8:59 ce pisat na studomatumolim vas da etko napise kad i dje je ispit,,,hvala
jesi i ti kod nje? nemam pojma na forumu ima jedna rečenica o njoj s prošlog roka i to pitanja koja ja uopće nisam učila a na pravokutniku su tak tak komentari ugl nisam baš sretna...kakva je prof Kuštrak Managić?
molim vas da etko napise kad i dje je ispit,,,hvala
jesam,vidit cemo sve.i ja sam trazila al nepise nista o njoj :/jesi i ti kod nje? nemam pojma na forumu ima jedna rečenica o njoj s prošlog roka i to pitanja koja ja uopće nisam učila a na pravokutniku su tak tak komentari ugl nisam baš sretna...
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.