Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
mozePozdrav, može li se ovaj predmet spremiti da se počne učiti sad pa do roka u 11mjesecu?
Ma može, dovoljna su 2 mjeseca...ali uči svaki dan i puno ponavljaj.Pozdrav, može li se ovaj predmet spremiti da se počne učiti sad pa do roka u 11mjesecu?
da samo usmeniiz građanskog nema pismenog, samo usmeni?
iz koje si skripte učila?iz čega je najbolje učiti?Prof.Kanceljak odlicna,stvarno se trudi izvuci maximalno.Pitala me mane volje i koje sve podjele tu imamo,sve o zabludi,sluznosti,jamstvo(definiciju,karakteristike,vrste),rekadentnost prava vlasnistva i objasniti to na primjeru,oporuku(definiciju,tko je moze napraviti,vrste i opoziv),nuzni prolaz
Je, ali uz učenje svaki dan i ponavljanje da to sve sjedne i da možeš povezivati ono ranije naučeno.Jel dosta 2 mjeseca za gradansko? Malo manje, do roka u 11 mjesecuu?![]()
Ma da planiram svaki dan proc nekih 40 strana, znaci procitat ih i podcrtat u knjizi, a nakon toga pisat u biljeznicu ko vlastitu skriptu... I onda bi vec prosla bar 3 puta knjigu pa ucila po svojim papirima... Uzasno se bojim tog predmeta pa nez dal je to dovoljno sve:/Je, ali uz učenje svaki dan i ponavljanje da to sve sjedne i da možeš povezivati ono ranije naučeno.![]()
Hvala tiDa, to ti je ok, budeš još brže zapamtila ak ćeš si sama pisat skriptu.
I ja sam se bojala ovog predmeta, al na kraju je sve super ispalo. Sjest i učit (s razumijevanjem) svaki dan i prolaz je tu.![]()
Da, ima smisla. Pogotovo ako prof. Keglević predaje, meni su puno pomogla.može savjet...da li ima smisla ići na predavanja, jel lakše proći ako ih odslušaš ili nisu potrebna? hvala![]()
imajel ima knjiga za isprintat u onoj našoj knjiznici?tnx
)
iz čega je najbolje učiti?ima![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.