AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
iz građanskog nema pismenog, samo usmeni?
da samo usmeni

evo dojmovi sa ispita kod Kanceljak; pala sam ali isključivo svojom krivnjom. Asistentica Kanceljak odlična stvarno se trudi i postavlja zamjenska pitanja ali meni danas nije bilo pomoći jednostavno totalna blokada na najjednostavnijim pitanjima koja sam učila jel znam da to cesto pita ali kako rekoh...ugl pitala me nistetnost pravnih poslova i simulaciju, imovinu, odgovornost za materijalne nedostatke,pravo vlasnistva ograničenja vlasnistva, stjecanje vlasnistva od nevlasnika.kako vidite dosta pitanja ali kao sto sam rekla daje zamjenska...jos jednom jako dobra ispitivačica i krivnja za pad isključivo moja

almah

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
prosla sam danas kod Kustrak Maganić, profesorica je ok i pomaze, postavlja podpitanja i navodi na odgovor..neka od pitanja: pravo građenja, ugovori, stjecanje bez osnove, stjecanje od nevlasnika, oporuka, sastojci pravnih poslova.. dosta treba paziti na detalje i neke sitnice..

liverpool

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Prof.Kanceljak odlicna,stvarno se trudi izvuci maximalno.Pitala me mane volje i koje sve podjele tu imamo,sve o zabludi,sluznosti,jamstvo(definiciju,karakteristike,vrste),rekadentnost prava vlasnistva i objasniti to na primjeru,oporuku(definiciju,tko je moze napraviti,vrste i opoziv),nuzni prolaz

arnela

Prof.Kanceljak odlicna,stvarno se trudi izvuci maximalno.Pitala me mane volje i koje sve podjele tu imamo,sve o zabludi,sluznosti,jamstvo(definiciju,karakteristike,vrste),rekadentnost prava vlasnistva i objasniti to na primjeru,oporuku(definiciju,tko je moze napraviti,vrste i opoziv),nuzni prolaz
iz koje si skripte učila?iz čega je najbolje učiti?
hvala na odgovoru

Lorena93

Je, ali uz učenje svaki dan i ponavljanje da to sve sjedne i da možeš povezivati ono ranije naučeno. :)
Ma da planiram svaki dan proc nekih 40 strana, znaci procitat ih i podcrtat u knjizi, a nakon toga pisat u biljeznicu ko vlastitu skriptu... I onda bi vec prosla bar 3 puta knjigu pa ucila po svojim papirima... Uzasno se bojim tog predmeta pa nez dal je to dovoljno sve:/

Marinchy

Da, to ti je ok, budeš još brže zapamtila ak ćeš si sama pisat skriptu.
I ja sam se bojala ovog predmeta, al na kraju je sve super ispalo. Sjest i učit (s razumijevanjem) svaki dan i prolaz je tu. :)

lily

također prolaz kod prof hano, tri pitanja i to je to, 4 u indeksu i sad na diplomski, sretno svima!

Paola

može savjet...da li ima smisla ići na predavanja, jel lakše proći ako ih odslušaš ili nisu potrebna? hvala ;)

Marinchy

može savjet...da li ima smisla ići na predavanja, jel lakše proći ako ih odslušaš ili nisu potrebna? hvala ;)
Da, ima smisla. Pogotovo ako prof. Keglević predaje, meni su puno pomogla. :)

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks