AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Eee sto mislite,da li se ovaj ispit moze proci uceci samo ona 120 pitanja?
Prelistajte gore više, ja sam stavila sva pitanja. Ali ta pitanja takoreć obuhvaćaju skoro cijelo gradivo. Tako da si uzmite skriptu/knjigu ili šta već, a po pitanjima se orjentirajte što je važnije, a što nije.

matea14

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Moolim vas misljenje...savjet...iskustva...:)) koliko treba za nauciti ( i polozit) gradansko?? Kakva je prof.na ispitu? Hvala! :D

Darijana

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Moolim vas misljenje...savjet...iskustva...:)) koliko treba za nauciti ( i polozit) gradansko?? Kakva je prof.na ispitu? Hvala! :D
ja nisam jos izlazila ali učim građansko i mislim da treba barem mjesec i pol za naučiti (mislim da bi se i kolege koji su učili ili uče složili) jer je puno toga za zapamtiti i sve se čini jednostavno i poznato dok čitaš al kad trebas konkretno odgovoriti na pitanje skužiš da ne znaš baš najbolje; ja cu ipak preskočiti ovaj rok u 4 mj... a sto se tiče profa koliko sam čitala po forumu treba znati i imati puno srece...sretno

enna

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
kojim danom obično bude ovaj ispit, jer se svi rokovi poklapaju da znam odprilile? hvala...

Logan

samo da pitam,u ugovornim odnosima jel moramo sve ugovore znati ili samo neke jer vidim da se u pitanjima najcesce vrte samo kupoprodaja,o dozivotnom i dosmrtnom uzdrzavanju?hvala

Logan

meni isto...jel znas mozda ovo za ugovorne odnose,jel moramo sve znat ili samo neke dijelove?

mimica

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Ja sam naučila samo osnovno o kupoprodaji,darovanju i djelu, a ugovori o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju su obavezni za naučit. Mada sam vidjela da je Kanceljak na jednom roku pitala ugovor o građenju. Pa ponovi i taj za svaki slučaj.

Logan

a zamjena,zakup,najam,posudba i ugovore o uslugama izuzev ugovora o djela i gradenju znaci nista?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks