AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

danijelk

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
u čemu je tajna prolaza ovog ispita??učim ga non stop i nikako da prođem,sad bi trebao ić 5. put i stvarno sam izgubio već volju za učenjem...

mape5

Super Moderator
u čemu je tajna prolaza ovog ispita??učim ga non stop i nikako da prođem,sad bi trebao ić 5. put i stvarno sam izgubio već volju za učenjem...
obratiti pozornost na precizno izražavanje, pisati si sam u bilježnicu po knjizi. Skripte mogu pomoći al... treba čitati knjigu i pokušati dati odgovore na pitanja koja se tu vrte. Mislim da je jako bitno točno se izraziti.

Donki

Bok ekipo, jel mi možete reći kod koje je profesorice sad na zadnjem roku bilo prezime sa početnim slovom B? Hvala!

vina

Bok ekipo, jel mi možete reći kod koje je profesorice sad na zadnjem roku bilo prezime sa početnim slovom B? Hvala!
nema pravila, neki su sa B bili kod Kanceljak a neki kod Matanovac. koliko sam shvatila, porezni studij je ispitivala samo Keglević pa su kod nje s upravnog bili samo troje. sad će se vjerojatno rotirat.

mape5

Super Moderator
kakva je to fora s ispitnim rokovima mislim , stave rok od 17-21.02. i ispiti su prvi dan, odn. 17.02., tak je bilo i u roku od 03.02.-07.02. i ispit je bio 03.02.

pa kaj stavljaju taj raspon???

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
kakva je to fora s ispitnim rokovima mislim , stave rok od 17-21.02. i ispiti su prvi dan, odn. 17.02., tak je bilo i u roku od 03.02.-07.02. i ispit je bio 03.02.

pa kaj stavljaju taj raspon???
da neznam kaj im to predstavlja. i u 11.mj je rok bio kao cijeli tjedan i stavili su u ponedjeljak ujutro isto. i sad opet ista priča.onda nek stave konkretan datum. baš šteta kaj više neznamo unaprijed kod kojeg smo profesora :(

mape5

Super Moderator
da neznam kaj im to predstavlja. i u 11.mj je rok bio kao cijeli tjedan i stavili su u ponedjeljak ujutro isto. i sad opet ista priča.onda nek stave konkretan datum. baš šteta kaj više neznamo unaprijed kod kojeg smo profesora :(
pa skupe nas u dvoranu, i onda prozivaju, uzmu indexe i vrate se pa nam kažu kod kog smo profesora. al me baš smeta taj princip datum ispita. nek onda stave samo jedan datum i gotovo. Mislim da su nas ove godine sj... totalno s ispitnim rokovima, ništa si ne možeš isplanirati. :cry:

dobar trening živaca koji će trebati u budućem životu i pokušati se i znati izboriti za sebe.:D

MARYYNNA

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
pa skupe nas u dvoranu, i onda prozivaju, uzmu indexe i vrate se pa nam kažu kod kog smo profesora. al me baš smeta taj princip datum ispita. nek onda stave samo jedan datum i gotovo. Mislim da su nas ove godine sj... totalno s ispitnim rokovima, ništa si ne možeš isplanirati. :cry:

dobar trening živaca koji će trebati u budućem životu i pokušati se i znati izboriti za sebe.:D
definitivno!!! slažem se kolegice...nadam se da će profesorice biti darežljive ovaj rok :(

dragoo

moj savjet za dip vam je da učite iz knjige...ko god da je rekao da je prošao učeći iz skripte taj ili laže ili je imao punooo sreće...ajde još nekako ta pitanja za zaokružit...al kad stignu esejska, jako teško...kad ti za pitanje moram napisat stranicu i pol

ivana29

love
Znate onu- pravo i pravda nije isto. E to vam potjece upravo sa ovog faksa! Paradoks. Stvarno sam ucila ko konj. Nije isti princip pustanja. Umjesto da iz studenta izvuku sve sta znaju, rusi ih se jer ne nabroje sve neke nebitne sitnice. Ovo nema veze sa studiranje. To je cisto moje osobno misljenje. A tek sta su s rokovima ucinili. Svi isti dan svake prijestupne godine. Daljnji komentar je suvisan.

mape5

Super Moderator
jel ko prošao kod Matanovac danas?

pitala je: šta je to evikcija, izvanredna oporuka, pa je zapizdila na novčanim obvezama. od toga se do mene nije maknula.

i njeno gledanje ispod oka, onak u stilu kak si glup... pa toga ima u knjizi 10 stranica...

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks