Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
obratiti pozornost na precizno izražavanje, pisati si sam u bilježnicu po knjizi. Skripte mogu pomoći al... treba čitati knjigu i pokušati dati odgovore na pitanja koja se tu vrte. Mislim da je jako bitno točno se izraziti.u čemu je tajna prolaza ovog ispita??učim ga non stop i nikako da prođem,sad bi trebao ić 5. put i stvarno sam izgubio već volju za učenjem...
pa nisam sigurna baš, mislim da se profesori rotiraju, al mislim da je prof.Keglević opasnaJel istina da nama s poreznog studija na usmenom uvijek bude prof.Keglevic? :/
Uf, bogme dobro misliš. Sad sam bila na ovom roku i stvarno je ful stroga..pa nisam sigurna baš, mislim da se profesori rotiraju, al mislim da je prof.Keglević opasna![]()
nema pravila, neki su sa B bili kod Kanceljak a neki kod Matanovac. koliko sam shvatila, porezni studij je ispitivala samo Keglević pa su kod nje s upravnog bili samo troje. sad će se vjerojatno rotirat.Bok ekipo, jel mi možete reći kod koje je profesorice sad na zadnjem roku bilo prezime sa početnim slovom B? Hvala!
mislim da većina i uči samo po skripti tako da je mogućeDa li je moguce proci ovaj ispit uceci samo po skripti??
da neznam kaj im to predstavlja. i u 11.mj je rok bio kao cijeli tjedan i stavili su u ponedjeljak ujutro isto. i sad opet ista priča.onda nek stave konkretan datum. baš šteta kaj više neznamo unaprijed kod kojeg smo profesorakakva je to fora s ispitnim rokovima mislim , stave rok od 17-21.02. i ispiti su prvi dan, odn. 17.02., tak je bilo i u roku od 03.02.-07.02. i ispit je bio 03.02.
pa kaj stavljaju taj raspon???
pa skupe nas u dvoranu, i onda prozivaju, uzmu indexe i vrate se pa nam kažu kod kog smo profesora. al me baš smeta taj princip datum ispita. nek onda stave samo jedan datum i gotovo. Mislim da su nas ove godine sj... totalno s ispitnim rokovima, ništa si ne možeš isplanirati. :cry:da neznam kaj im to predstavlja. i u 11.mj je rok bio kao cijeli tjedan i stavili su u ponedjeljak ujutro isto. i sad opet ista priča.onda nek stave konkretan datum. baš šteta kaj više neznamo unaprijed kod kojeg smo profesora![]()
definitivno!!! slažem se kolegice...nadam se da će profesorice biti darežljive ovaj rokpa skupe nas u dvoranu, i onda prozivaju, uzmu indexe i vrate se pa nam kažu kod kog smo profesora. al me baš smeta taj princip datum ispita. nek onda stave samo jedan datum i gotovo. Mislim da su nas ove godine sj... totalno s ispitnim rokovima, ništa si ne možeš isplanirati. :cry:
dobar trening živaca koji će trebati u budućem životu i pokušati se i znati izboriti za sebe.![]()
da.jel ona skripta od 134 str.sigurno dovoljna za prolaz?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.