AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

vina

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
mislim da se svima brojalo od početka, kako i piše na studomatu.
danas nije bilo prof.Matanovac, pa su neki kolege odgovarali kod nekog drugog profesora s katedre, valjda netko stavi dojmove.
ja sam odgovarala kod prof. Keglević i prošla! :awesome:
dok sam ja bila unutra, jedna cura je prošla, njena pitanja: oblici pravnih poslova, te sklapanje pred javnim tijelima; pravo vlasništva i karakteristike; te nužno nasljedno pravo i nužne nasljednike.
moja pitanja: odgovornost za materijalne nedostatke, skriveni i vidljivi nedostaci (tu treba one rokove dobro znati); suvlasništvo i pravo na upravljanje, kod poslova izvanredne sam se baš zbunila, jer sam rekla da imaju pravo na otuđenje ako odluče svi sporazumno, al valjda nemaju, pa mi i sad nije baš najjasnije, no dobro. i na kraju iz nasljednog - izvanredna oporuka.

Dina77

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Imam pitanje, dakle mi prema pravilniku studija možemo (nakon sto smo prvi puta pali kod nekog prof. Na ispitu)drugi puta imamo pravo odgovarati kod drugog profesora, i sad mene zanima kako se to moze na građanskom zatražiti da idemo odgovarat kod nekog drugoga? Kome se moramo javit tj reci to?

bemartina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam pitanje, dakle mi prema pravilniku studija možemo (nakon sto smo prvi puta pali kod nekog prof. Na ispitu)drugi puta imamo pravo odgovarati kod drugog profesora, i sad mene zanima kako se to moze na građanskom zatražiti da idemo odgovarat kod nekog drugoga? Kome se moramo javit tj reci to?
ovo i mene zanima...

ideš

ovo i mene zanima...

Sad je novi sistem na usmenom, dodu svi u dvoranu, prozivaju nas i pokupe indexe, pa rasporede na licu mjesta koji ce studenti kod kojeg ispitivaca dakle tek tad ces saznat kod kog si, tak da tesko, jedino kad ti uzmu index pa da napomenes da bi kod drugog ispitivaca

Inabram

kolko vremenski treba da se spremi ovaj ispit?

ljudi koliko treba vremena da se spremi ovaj ispit? hvala

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks