Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
a tko je novi? nisam upucena a planiram na građansko sad u 6 mj...a nema dojmova od novog profesora!?
ne znam ni ja, ima gore par postova kolegica vina je napisala da nije bilo matanovac vec neki novi profesor!a tko je novi? nisam upucena a planiram na građansko sad u 6 mj...
ovo i mene zanima...Imam pitanje, dakle mi prema pravilniku studija možemo (nakon sto smo prvi puta pali kod nekog prof. Na ispitu)drugi puta imamo pravo odgovarati kod drugog profesora, i sad mene zanima kako se to moze na građanskom zatražiti da idemo odgovarat kod nekog drugoga? Kome se moramo javit tj reci to?
ovo i mene zanima...
meni je profa rekla da treba znat 2 recenice o tomedali su vazni propisi stare jugoslavije?
mjesec do dva. sve ovisi koliko dnevno učiš i koliko brzo pamtiš..kolko vremenski treba da se spremi ovaj ispit?
ljudi koliko treba vremena da se spremi ovaj ispit? hvala
Profa je na konzultacijama rekla da spomenemo samo to da se neki djelovi tih propisa iz stare jugoslavije i sad primjenjuju i to je to.meni je profa rekla da treba znat 2 recenice o tome
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.