Leptiric_20
Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
meni sad odmah piše soba 302, tako da sad barem znamo unaprijed kod koga smo.zna li netko kakav je porf.niksic on ce bit na ovom roku sad 2.6 garant
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
meni sad odmah piše soba 302, tako da sad barem znamo unaprijed kod koga smo.zna li netko kakav je porf.niksic on ce bit na ovom roku sad 2.6 garant
Montanina skripta, svi ili bar većina uči po njoj uključujući i mene...koju skriptu preporucate za ucenje? Za sada koliko sam shvatio (pripremati cu se za rujan) preporuca se skripta za ucenje (knjigu prozvakati par puta tako da dobijes osnovni okvir o tome sto ucis).
Thx
Da li vam je svima već objavljeno u studomatu vrijeme ispita? kada i kod koga ste?
Kod svih su str u 10.30može mi netko reći kad su usmeni, za nas slušače
hvala!
Bravo! Koliko si dugo ucila?Pitanja kod Kanceljak danas:
ŠTo je zabluda? kakva mora biti?
prijetnja? da li može konvalidirati takav pp?
zastara? prekid? zastoj? uzroci?
što je oporuka?
novacija (obnova)
opoziv oporuke?
pravo građanja? kako nastaje? upis u zk?
prijevara?
ništetni pp?
pobojni pp?
mane volje, koje uzrokuju pobojnost, ništetnost?
zelenaški pp
pp, vrste, objasni
odg za materijalne nedostatke, pretpostavke
promjena sadržaja
odg za dugove ostavitelja
imovina
ocjena u indeksu! želim svima sreću!
profa je super, pomaže, daje zamjenska pitanja, i traži osnove!![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.