mica
Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Hvala ti!.)poslala sam ponovo...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Hvala ti!.)poslala sam ponovo...
da li mi moramo imati 9. ili 12.izdanje knjige? hvalaaveć smo puno puta pisali na forumu da je to stara literatura
već najmanje 2 godine se treba znati cijela knjiga osim vrijednosnih papira i ostavinskog postupka
da koja je točna literatura molim vas neka netko kaže,neko veli izdanje 2008,netko 9 izdanje,12 izdanje,molim vas točnu informaciju.)da li mi moramo imati 9. ili 12.izdanje knjige? hvalaa
Rasporedi za ispite - Studij javne uprave, Zagrebzna netko kad je ispit i kod koga po abecedi?
a da nije riječ o actio confessoria - ovo je jedna od 4 tužbe kod zaštite p. služnosti pa vidi tamo, za ovu confusio nikad čulaListam knjigu, listam skriptu i ne mogu naci odgovore, ni priblizno, na ova pitanja:
1. kojom vrstom upisa se u zk biljezi dozvola za obavljanje imisija i gdje se biljezi?
2. actio confusio
Hvala!
pa tako si i ja mislim, ali u pitanjima koje mi je jedna cura na mail poslala pise actio confusio :blushed::happy: samo sam htjela provjeriti.a da nije riječ o actio confessoria - ovo je jedna od 4 tužbe kod zaštite p. služnosti pa vidi tamo, za ovu confusio nikad čula
bila sam danas na usmenom kod Hane, i pala sam... pitao me je konvalidaciju, zelenaski ugovor i odgovornost za prekomjernu stetu... odgovorila sam mu tocno na prva dva pitanja, a zadnje nisam znala i to je isto pitanje postavio kolegici koja takodjer nije znala i obje nas je srusio... nju je prije toga pitao razliku izmedju nistetnosti i pobojnosti i znala je... al eto... obje nas je srusio zbog tog jednog pitanja... :frustrating:pa kaj niko nije bil na roku danas ni kod hane ni kod keglević?
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.