Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
čestitam od srca...Danas sam prosla kod prof. Matanovac, Bog ju blagoslovio. Nemam rijeci... :worshippy:
Pitanja: cinidba (shame on me, tu sam zatiltala - nista o tome nisam rekla), pravni poslovi (tu me krenulo), mane volje, razlike izmedju pobojnosti i nistetnosti, oporuka, prijeboj. Ostalog se ne sjecam.
Kod prijave ispita na prijavnicu sam napisala Matanovac...
Ovo mi je bio zadnji ispit...:tulum::zivili::yahoo:
ne znam kak je inačejer Matanovac traži sve u detalje ili pušta i onako...da ne moraš baš sve zanti ko vodu piti?
npr.pitanje posjed-ja sam samo nabrajala vrste i počela nešto o zaštiti...važno je da pričaš...ne traži punojer Matanovac traži sve u detalje ili pušta i onako...da ne moraš baš sve zanti ko vodu piti?
Imam ja, samo nemam sa zadnjih par rokova...ali imam unazad cca zadnje dvije godine pa javi mail adresu na koju da ti pošaljem...:wink5:dal ima možda tko sva pitanja na jednom mjestu pa da može poslat mailom, ako nije problem
da,ako može, pliiiizAjde ako imaš ta pitanja pa stavi tu na forum tako da svi možemo do njih
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.