AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Aine

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
već smo puno puta pisali na forumu da je to stara literatura
već najmanje 2 godine se treba znati cijela knjiga osim vrijednosnih papira i ostavinskog postupka
da li mi moramo imati 9. ili 12.izdanje knjige? hvalaa

hanna

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
Cure moje drage, naučite DOBRO, ALI JAKO DOBRO skriptu od 131 str. iz skriptarnice (ja nisam uopće učila ugovore one silne, osim ugovora o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju), i prolazite kod bilo koga da dođete. Samo to, ništa više. Meni je trebalo mjesec dana da je naučim. Prvi puta sam pala zato što je nisam dobro naučila, ali sam zato drugi puta prošla. Eto toliko od mene. Btw. treba učiti zaista svaki dan, ne preskakati dane. Sretno svima.

Nikakvu knjigu nisam niti imala, to sam zaboravila napomenuti.

freya

Listam knjigu, listam skriptu i ne mogu naci odgovore, ni priblizno, na ova pitanja:

1. kojom vrstom upisa se u zk biljezi dozvola za obavljanje imisija i gdje se biljezi?

2. actio confusio

Hvala!

mica

da li mi moramo imati 9. ili 12.izdanje knjige? hvalaa
da koja je točna literatura molim vas neka netko kaže,neko veli izdanje 2008,netko 9 izdanje,12 izdanje,molim vas točnu informaciju.)

majolada

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
vjerovali ili ne objavljen je raspored za građansko,loša vjest je da je većina ljudu već u petak kod hane i keglević,a jedan dio kod matanovac u ponedjeljak

xxx

Listam knjigu, listam skriptu i ne mogu naci odgovore, ni priblizno, na ova pitanja:

1. kojom vrstom upisa se u zk biljezi dozvola za obavljanje imisija i gdje se biljezi?

2. actio confusio

Hvala!
a da nije riječ o actio confessoria - ovo je jedna od 4 tužbe kod zaštite p. služnosti pa vidi tamo, za ovu confusio nikad čula

Goga5

Kod Keglavić je već sad 1.7. u 8 sati i to sredina abecede. Moje prezime počinje s M.
Najbolje da si pogledaš na oglasnu ploču da budeš sigurna jer ima jako malo ljudi s obzirom na to koliko ih se inače prijavljuje. Koliko sam vidjela najviše ljudi je kod Matanovac (4.7.)
Sretno!!!

freya

a da nije riječ o actio confessoria - ovo je jedna od 4 tužbe kod zaštite p. služnosti pa vidi tamo, za ovu confusio nikad čula
pa tako si i ja mislim, ali u pitanjima koje mi je jedna cura na mail poslala pise actio confusio :blushed::happy: samo sam htjela provjeriti.

pjosy

na ovom faksu nikada još nisu napravili skoro pa ništa što bi išlo u korist studentima, oni u srijedu obajve da je ispit ni manje ni više nego prvi dan ispitnog roka, ko da bi ih ubilo da su stavili krajem drugog tjedna, ma koma...

Andrej21

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Andrej21: Pregled postova
Hvala ti comrad zaboravio sam još jedno pitanje,ali posljednje nadam se da se nećete ljutiti.
Ovako zanima me kome idu ti novci koje mi šaljemo???I zašto trebaju.

NINEK supermoderator kaže- idu na račun koji je otvoren posebno za forum i isključivo lova s njega ide za potrebe foruma.

plaćamo server, domenu, administrativne troškove..forum je bez dosadnih reklama koje vas napadaju kad se ulogirate i probate post stavit u temu, pa je iz tog razloga sve isključivo na dobroj volji forumaša jer cijenu od 2000 kuna +/- je teško uplatit iz jednog džepa, pogotovo kad je to za širu zajednicu.
da svatko od aktivnih forumaša uplati 5 kuna imali bi za sve, a nikog ne bi zabolile te kune, znam da je teško u ovoj situaciji di nitko nema, al zar nije sramota da 10 ljudi uplati a tisuće ih se koristi forumom.

moramo vas molit ovak javno, i možda to zvuči lihvarski i jadno, al zamislite jedan ispitni rok bez informacija na forumu? da ne možete pogledat ispitna pitanja, da ne možete saznat kod koga ste bez da idete na fax, vidjet rezultate, razmijenit iskustva ili skinut skriptu.
mislim da to vrijedi 10, 20, 30 kuna, koliko tko može, a nama znači jako puno.
Andrej21- Ja ću dati 50 kuna a za 20 dana opet 50 kuna.
Drustveno veleucililste Zagreb - Studentski e-Magazin DVZ-a - www.drustveno-veleuciliste.net

ninao

pa kaj niko nije bil na roku danas ni kod hane ni kod keglević?
bila sam danas na usmenom kod Hane, i pala sam... pitao me je konvalidaciju, zelenaski ugovor i odgovornost za prekomjernu stetu... odgovorila sam mu tocno na prva dva pitanja, a zadnje nisam znala i to je isto pitanje postavio kolegici koja takodjer nije znala i obje nas je srusio... nju je prije toga pitao razliku izmedju nistetnosti i pobojnosti i znala je... al eto... obje nas je srusio zbog tog jednog pitanja... :frustrating:
inace danas nas je samo 4 izaslo na ispit iz obje grupe ( u 8 i 9 h) ... i samo je jedna cura prosla i to ju je dosta dugo drzao unutra i na kraju joj je dao 2... a takodjer su bile izasle i samo 3 cure sa poreznog i njih je takodjer sve 3 srusio... nas 7 (upravni i porezni) je ispitao za manje od pola sata s tim da je samo ta cura koja je prosla odgovarala negdje oko 15 min... :confused2:

londres

Malo sam zbunjena pitanjem "zabranjeni pravni poslovi".
Da li se to odnosi na ništetne i pobojne ili nešto drugo?

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks