AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

freya

Magistar foruma, a i uprave. Aktivan član.
Imam knjigu koja je izdanje iz 2006. Da li moram nabaviti ovu iz 2009. ili mogu uciti iz ove koju imam, pazeci, naravno, na promjene u pozitivnom zakonodavstvu? Kaj vi mislite? :unsure:

Macko

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
najpametnije ti je otići na konzultacije kod nekog od profesora.

da za neke je...netko je ovdje objavio popis pa se pronađi

tinach

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Imam knjigu koja je izdanje iz 2006. Da li moram nabaviti ovu iz 2009. ili mogu uciti iz ove koju imam, pazeci, naravno, na promjene u pozitivnom zakonodavstvu? Kaj vi mislite? :unsure:
ma dobra ti je i ta iz 2006. :))

Ilijana 5

Evo ja danas položila kod Matanovac.Bilo je jako kratko, pitala me prijeboj-vrste
opoziv oporuke i dosjelost.I to je bilo to.
Većina ljudi koja je bila ispred mene je prošla.
Puno sreće svima!!!

nea

Prosla sam!! :) prof.Matanovac je zakon! Nakon maratonskog ispitivanja većina ljudi je prošla.Pitala me oblici prava vlasništva, građenje na tuđem zemljištu, cesiju i karakteristike oporuke. Odgovarala sam ni 5 min i dobila 3

alani

Sad čitam ovdje da je knjiga izmijenjena , ja imam izdanje iz 2006 , da nastavim učiti po njoj ili moram nabaviti novo izdanje ?

Anita

Lutalica
Prošla jučer kod prof.Matanovac! Pitanja nisu bila teška i večina nas je prošla.Pitala me što je pravni posao i vrste, odgovornost za štetu i pretpostavke, vlasničke tužbe i objasniti reivindikaciju.

Macko

ma uči po njoj joj kaj se brineš...ionako je i skripta rađena po njoj a i ova pitanja koja se vrte su ista bilo u jednoj ili drugoj knjizi, zašto dramatiziraš,ako ti dobro naučiš po jednoj il po drugoj prolaz imaš. sretno!

mica

mislim počet pripremat ispit za 4 mjesec pa može li mi netko reć po čemu je najbolje učit imam knjigu i skriptu da li je dovoljno po skripti ili je knjiga neizbježna!?hvala

Ilijana 5

Ja sam učila po skripti i bilo je sasvim dovoljno.Mislim da većina ljudi i uči iz skripte.Tako da ako mene pitaš, knjiga i nije potrebna.

tinach

mislim počet pripremat ispit za 4 mjesec pa može li mi netko reć po čemu je najbolje učit imam knjigu i skriptu da li je dovoljno po skripti ili je knjiga neizbježna!?hvala
ja sam učila iz knjige jer mi je lakše čitati knjigu u kojoj je sve bolje objašnjeno nego iz skraćene verzije:happy: ,ali u principu ti je skripta dovoljna jer zaista prati knjigu.
moj savjet ti je da nakon svake cjeline koju prođeš po skripti još jendom pročitaš taj dio i u knjizi. tako više ideš u dubinu,ali su ti stvari puno jasnije.

Macko

uči po skripti a dijelovi koji ti nisu jasni pogledaj u knjizi, tu i tamo proleti bitnije dijelove po knjizi i to je to ,već ćeš sama skužit... sretno.pozz!

Filip M.

Čitam ja tvoj mail i osjećam se kao da sam pala sa marsa, nakon drugog poroda imam se namjeru vratiti učenju i položiti tri ispita koja su mi ostala, naravno ako mi moje bebe to dozvole - ne vjerujem da ću to tako brzo kao ti, na čemu ti čestitam ali vrijedi se potruditi. Molim te da mi pošalješ ta pitanja, da si olakšam učenje. Možeš mi molim te poslati na meil [email protected] HVALA UNAPRIJED!!!

tinach

Čitam ja tvoj mail i osjećam se kao da sam pala sa marsa, nakon drugog poroda imam se namjeru vratiti učenju i položiti tri ispita koja su mi ostala, naravno ako mi moje bebe to dozvole - ne vjerujem da ću to tako brzo kao ti, na čemu ti čestitam ali vrijedi se potruditi. Molim te da mi pošalješ ta pitanja, da si olakšam učenje. Možeš mi molim te poslati na meil [email protected] HVALA UNAPRIJED!!!
sorry, kome je ovo upućeno?:confused2::laughing:
naime, vidim iza tvog posta samo dva,a jedan od njih je moj pa pomislih da je možda upućen meni? :wink5:

danijela k

može li mi netko napisati nešto o određivanju međe i nešto o podizanju tužbe za pravo služnosti prolaza... kada zastarjeva?
tnx unaprijed

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks