AdBlock Detected

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.

• Važna obavijest 30.11.2024.
    Forumom upravlja novi team studenata

Postojeće registracije se odobrene.
    Nove registracije su OMOGUĆENE
    Nova adresa za slanje skripti je [email protected]

Svoje skripte ili skripte koje ste dobili u razmjeni s ostalim kolegama, a kojih nema u našoj bogatoj Skriptarnici foruma pošaljite nam na gornju e-adresu.

Ne zaboravite se aktivno uključiti u razmjenu iskustava i zanja na forumu.

Uvod u građansko pravo

Martina

Znam ponešto o upravi. Umjerno aktivan član.
Eto, napokon sam riješila građansko :))))))))

Pitanja danas

Prekomjerno oštećenje
Subj. i obj. odgovornost
odg. za opasne stvari i djelatnosti
radnje dužnika na štetu vjerovnika
služnosti - osobne, služnost puta, nužni prolaz
nasljedni red - 1. i 2.
vrste oporuka - javna (sve o njoj)
pobojnost

ne mogu se više sjetit. uglavnom sve pohvale za profesora!

tinach

ljudi, svi koji ste tražili pitanja, pošaljem vam ih za vikend. sad nisam kod kuće, stižem za vikend pa ću ih čim dođem poslati svima koji set ostavili mail adresu

;-)

mateja

Mladi član foruma kojeg zanima uprava
evo još neka pitanja sa usmenog kod hana : konvaldacija,zelenaški ugovori,dosjelost,posjed,posjedovna tužba,istinit,zakonit,posten posjed,tko spada u 1 i 2 nasljedni red,kako se imovina djeli kad imamo bračnog druga i roditelje,kako kad imamo bračnog druga i 4djece,kada se ugovor smatra sklopljenim,ponuda,kamate,kad su donesena ona 3 zakona,nemogu se sjetit više

tinach

obaviještavam sve koji su tražili pitanja iz građanskog da su poslana. ako sma nekog izostavila, pošaljite mi pm pa pošaljem ponovo.

loli

molim vas da li netko zna kada je ispit iz građanskog, u koliko i gdje ? ovaj drugi rok u veljači? nisam iz zgb. pa lijep molim možete li mi odgovoriti. puno hvala

Ilijana 5

Baš sam sad napisala na oglasnoj ploči da je ispit za građansko kod Matanovac u ponedjeljak, na tmt 3.Ja sam u 16 sati i prezivam se na C pa ako ti to što znači.

Ribica

Jel mi može reći neko kakva je profesorica na usmenom. Tko je već položio ili ako je netko čuo. Dal pomaže, postavlja podpitanja ili samo pusti da pričaš.. Jel ima neki dio koji joj je jako važan. Ako netko može odg. bila bi jako zahvalna:)

tinach

super :)
ako donekle znaš, nije problem. ne pita nekakve posebne detaljčiće, pogotovo ne za prolaz. od onih svih silnih ugovora iz obveznog dijela najčešće pita ugovor o doživotnom i dosmrtnom uzdržavanju

edit- ova moja poruka je odgovor na pitanje o prof matanovac..da ne bi bilo zabune:)

Prčiguz

Moze li mi netko napisat primjere za paulijanske tuzbe... i dali treba ucit ono ortastvo, primjetio sam da to nitko bas ne pita...

g.t.

ako želiš, poslat ću ti ja pitanja.. meni je već poslala sanja(bog ju blagoslovio:laughing:),ali ti se tamo vrte pitanja, ja sam ih sve izvadila posebno i po dijelovima da bude lakše[/QUOTE

Nadam se da neće biti nikakav problem da i meni pošalješ ta pitanja...bila bih ti jaako zahvalna! [email protected] ...:unsure:
Puno puno hvala!!

Na vrh

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks