Ajde molim te pošalji mi ta pitanja na mail:[email protected]ako želiš, poslat ću ti ja pitanja.. meni je već poslala sanja(bog ju blagoslovio:laughing,ali ti se tamo vrte pitanja, ja sam ih sve izvadila posebno i po dijelovima da bude lakše
Hvala
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
Ajde molim te pošalji mi ta pitanja na mail:[email protected]ako želiš, poslat ću ti ja pitanja.. meni je već poslala sanja(bog ju blagoslovio:laughing,ali ti se tamo vrte pitanja, ja sam ih sve izvadila posebno i po dijelovima da bude lakše
molim te ako možeš i meni ta pitanja na [email protected], hvala ti puno punosretno svima danas kod prof hane... ak netko zapamti pitanja i ak ce imat volje nek napise
aj ako mozes posalji i meni na [email protected]
hvala![]()
jel možeš i meni poslati ta pitanja. [email protected]sretno svima danas kod prof hane... ak netko zapamti pitanja i ak ce imat volje nek napise
aj ako mozes posalji i meni na [email protected]
hvala![]()
može i meniljudi, svi koji ste tražili pitanja, pošaljem vam ih za vikend. sad nisam kod kuće, stižem za vikend pa ću ih čim dođem poslati svima koji set ostavili mail adresu
;-)
aj pliz i meni.. [email protected]
Uz isprike za zakašnjelu reakciju ali ako može pitanja i na ovaj mail: [email protected]obaviještavam sve koji su tražili pitanja iz građanskog da su poslana. ako sma nekog izostavila, pošaljite mi pm pa pošaljem ponovo.
ako želiš, poslat ću ti ja pitanja.. meni je već poslala sanja(bog ju blagoslovio:laughing,ali ti se tamo vrte pitanja, ja sam ih sve izvadila posebno i po dijelovima da bude lakše[/QUOTE
Nadam se da neće biti nikakav problem da i meni pošalješ ta pitanja...bila bih ti jaako zahvalna! [email protected] ...:unsure:
Puno puno hvala!!
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.