onlineEkipa dali je ispit 06.09. bio online ili na faksu? Idem na rok 20.09., a nisam iz Zagreba pa da se znam organizirati
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks some useful and important features of our website. For the best possible site experience please take a moment to disable your AdBlocker.
onlineEkipa dali je ispit 06.09. bio online ili na faksu? Idem na rok 20.09., a nisam iz Zagreba pa da se znam organizirati
Meni je bio u 11 i 30Ljudi, u koliko vam je bio ispit na prošlom roku?Radim, pa da znam otprilike
![]()
meni u 9 i 30Meni je bio u 11 i 30
u ponedjeljajk onlineJe li vam usmeni bio u ponedjeljak ili neki drugi grad? i koliko dugo traje ispitivanje po osobi?
I jel se moraju znati oni ostali ugovori, ugovor o građenju, uskladistenju, ortastvu itd?Kolege, pravo stvarnog tereta ne trebamo znati?
Ne, i ne trebas pravo stvarnog teretaI jel se moraju znati oni ostali ugovori, ugovor o građenju, uskladistenju, ortastvu itd?
meni piše u pon u 11 30 nisam dobila linkMeni pise utorak
prošli put je bio u petak ali možda je malo sada drugačije , odlučili ste se da idete na ispit ?Mislim da ce link za google meet biti neposredno prije ispita
Pravni poslovi, stvarna služnost, vrste osobnih služnosti, jamstvo, 2.nasljedni red, zemljišne knjigeEkipa tko je danas odgovarao mozete pitanja staviti pa da si mi drugi mozemo malo ponoviti gradivo ako nis?![]()
AdBlock Detected
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.